4.6.2010

Superdry

8 kommenttia:

minsdesign kirjoitti...

Ihana idea :) pitää kokeilla hetimmiten, varsinkin miesten paidoista löytyy sellaisia löperöitä mitä ei kehtaa enää pitää, mutta printti on kiva. Kiitos inspiroivasta blogista :)

Sussu kirjoitti...

Voi mieletön tuota huonetta - on ehkä upeinta, mitä olen pitkään aikaan nähnyt! Miten voikin olla yhtä aikaa jotenkin jopa maalaisromantishenkinen ja toisaalta äärettömän rock.Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta luulen, että tämä oli nyt ensimmäinen kommentti. Tykännyt olen aiemmistakin kuvistasi kovasti.

MURUHUTTU kirjoitti...

Voi miten ihanat kuvat!!! Ihan vahingossa löysin tänne ja lumoutuneena katselen ihania ideoitasi!!! Onkohan sulla vielä niitä hyllylevyjä?

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ihana tämä Superdry. Aiemmatkin tyynyt olivat mahtavia mutta tämä on ehdoton ykkönen. Olen itsekin ommellut vanhasta bändipaidasta tyynyt kun aikuistuminen muutti vaatetyyliä mutta kyseinen printti sopi sisustukseen ja on toki myös tunnearvoltaan rakas. :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

minsdesign: Joo, juuri miestenpaidoista saa paremmin ommeltua, koska ovat sen verran leveämpiä. Naisten paidoista tulee aika pieniä tyynyjä, ja lastenpaidoista tulee vain nukentyynyjä... vaikka latenpaidoissa juuri olisi kaikkein ihanimmat kuviot ja printit :(Sussu: Kiiiiiitos oikein kovasti mieltä nostattavasta kommentista! :)Muruhuttu: hyllylevyjä on vielä jäljellä, eli montako laitetaan? :D Voit laittaa minulle yhteystietoja osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com niin voimme tehdä kauppaa vähän privaatimmin.visuaalisesti vaativa...: sulla on ihana ja mielenkiintoinen blogi, aina silloin tällöin käyn vieraisilla! Ja toi tunnearvo-juttu oli oikein loistava ja nokkela!

Paula, Rakkauden talossa kirjoitti...

Todella kiva idea, kauniita! Ja mikä parasta, yleensä kun sitä on vaatteissaan tykästynyt tietynlaiseen väripalettiin, tulee tyynyistäkin kuin vahingossa toisiinsa matchaavia!Näistä varsinkin superdry ja sugar ovat minun mieleeni.

Mari kirjoitti...

Onko tuo taustaseinä maalattu vai tapetoitu? Jos maalattu, niin mikä sävy on? :)Kiva blogi, ihania ideoita!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Mari, seinä on maalattu ja väri on Sadolinin, Maailman värit-sarjasta: Nepal tumma. Tosi kaunis myös luonnossa :)