1.6.2010

Kesäpuserot 2009

Eikös sitä niin sanota, että pukeutumisen trendit siirtyy sisustustrendeiksi noin vuoden aikaviiveellä? Eli nyt minun pitäisi olla suunnilleen ajantasalla sisustamisessa, kun ompelin viime kesän puseroista sisustustyynyjä?!
Ensin minun piti tehdä vain kirjavasta rfoteetopista tyyny, mutta kun siitä tulikin niin hieno, niin surruttelin samalla muutkin vanhat epäsopivat t-paidat tyynyiksi! Eikä tässä vielä kaikki: nyt minulla on palava hinku lähteä kirpparille etsimään lisää hauskoja puseroita, jotka voisin muuntaa rennoiksi kesätyynyiksi!
Mielessä kyllä siintelee myös ihanat vanhat kuviolliset pyyhkeet, joita joskus kirpparilla näkee, myös niistä tulisi makeita tyynyjä.
...Voi, voi teitä rakkaat sukulaiset ja kaverit, mitähän te tänä kesänä saattekaan kesätuliaisina, kun meidän perhe pyrähtää teitä moikkaamaan?... ;)

6 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Hienot tuli!Mä olen surautellut vanhoista miesten kauluspaidoista noita. Kun niissä ne napitkin valmiina. =) Heh, kaksi minuuttia ja napillinen tyynynpäälinen valmis. Jee!

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Hyvä idea-taas kerran!Hienoja!

Maikki kirjoitti...

Mainio idea :)

Sipriina kirjoitti...

Hienoja on tyynyt, ois varmaan kivan näköistä jos ompelis ihan sikana noit tyynyjä, erikokosia, ja laittas kaikki yhteen paikkaan, semmoseks tyynytaivaaks johon vois vaan hypätä ja vajoa tyynyjen keskelle!! :P

Anonymous kirjoitti...

Ai jai miten kiva idea!Taria

Anu Pauliina kirjoitti...

Loistava idea!! Nyt tiedän mitä teen kaikille vanhoille ihanille t-paidoille, joissa on loistavia värikkäitä kuvoita mutta joita en kuitenkaan enää päälleni kehtaisi laittaa. Kiitos kun vinkkaat etkä pidä vain ikävästi itselläsi tätäkin oivallusta ;)