26.4.2010

Isäkärpänen kesäkuntoon?

Tässä yksi ilta kuului alakerran punttisalilta sellaista kolinaa, että arvasin sen tulevan jostain muusta kuin punttien heiluttelusta. Hiiviskelin paikalle ja arvailuni osoittautui oikeiksi; isäkärpänen oli siellä sisustuspuuhissa! Minun joskus seinälle kokoamani kultakehyskollaasi oli saanut lähtöpassit ja tilalle viriteltiin koukkuja ja naulakoita rautojen säilytystä varten. Mielenkiinnolla seurasin mitä tuleman piti, ja täytyy kyllä sanoa, että hyvin minä olen hänet koulinut ;) Naulakot tuli siistiin riviin ja linja oli selvästi haettu peilin yläreunasta. Uusi vaakatasoon tullut peili oli keskitetty ikkunoiden kanssa tasaan, ja punainen rekvisiitaksi hommattu nyrkkeilypallo löysi väriparinsa lattian paksusta matosta. Kaikki lattioilla lojuneet "lisävarusteet" on nyt järjestyksessä ja helposti käytettävissä. Kyllä kelpaa Isäkärpäsen pumppailla, omalla reviirillään! Minä pysyn jatkossakin poissa tästä huoneesta ja odottelen vain kesää, ja niitä hikisen työn hedelmiä ;)

18 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Vau!

fgaoihy kirjoitti...

Hieno sali! Kyllä tuolla kelpaa kuntoilla!

Kotivalo kirjoitti...

Oho! Onpa hieno privaattisali! Tuollaisessa minäkin voisin viihtyä..kai= )

ccino kirjoitti...

Vau, ihan mieletön punttisali. Onnittelut isäkärpäselle upeasta suorituksesta :)

bubble kirjoitti...

Päheen näköistä! Kyllä kelpais mullekin tollanen sali ;)

Anonymous kirjoitti...

Heippa!Mistä olette löytäneet tuon muovimaton? Tahtoo samanlaista omaankin kellariin!!Mieletön kuntosali. Tuolla varmaan kasvaa komiat lihakset:)

Possumamma kirjoitti...

Wau, tuommoisen, kun sais itselleenkin!

Anonymous kirjoitti...

Mukaan vaan treenaamaan!

Anonymous kirjoitti...

Tosi hienolta näyttää! Pitää esitellä tämä illalla miehelleni. Meilläkin nimittäin isäntä sisustaa parhaillaan omaa saliaan :) Tuntuu kuumeisesti etsivän juuri samanlaista peiliä kuin isäkärpäsellä. Saako kysyä mistä on hankittu?-marjo

Anonymous kirjoitti...

Aivan upee kuntosali!! Kyllä kelpaa kuntoilla! Minuakin kiinnostaa, mistä lattia on hommattu? ja onko helppo pitää puhtaana?Taria

Anna kirjoitti...

Oi kun upeaa jälkeä!Mä en suostuis pysymään poissa noin upeasta salista :)

Amelia kirjoitti...

Hienosti on isäkärpänen suoriutunut, tosi makea!

Esba kirjoitti...

Komee on! Kauanko teillä on ollut tuo lattia tuolla? Miten kumimaton puhdistus on onnistunut? Mä haluaisin eteiseen ja ehkä keittiöön samaa kolikkomattolattiaa ehkä vihreänä tai punaisena. Kaikki pelottelevat vain puhdistuksella.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi, tuo meidän lanttilattia on saanut ennenkin huomiota, ja ainakin postauksissa Pohjolan kevät ja Tervetuloa joulu, olen vastaillut sen hoidosta ja hankinnasta. Meillä tätä samaa lattiaa on myös keittiössä ja kodinhoitohuoneessa (..siis siellä missä on nykyään minun oma tehdas ;). Tuon ison peilin isäkärpänen hommasi joskus Lasi-Kallesta, ja se tuotiin ja asennettiin sen firman puolesta. Se olikin aika jännittävä projekti, kun peili on niin iso, että sen ovista mahtuminen oli millimetrin tarkkaa hommaa. :) Siinä se nyt kuitenkin on ja pysyy, sillä luulenpa, että sen siiräminen ei ole mikään ihan pikku juttu..

Nonna kirjoitti...

Todella hieno kotikuntosali teillä!Tuo matto on tosi kaunis!

Anonymous kirjoitti...

Vautsi vau, onpa hieno punttisali! Minäkin viihtyisin tuolla mainiosti. Siis aivan upea.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Isäkärpänen on ihan otettu, kun sen punttis on saanut näin paljon ihailua! Ja varsinkin, kun treenikavereitakin olisi tarjolla ;))

Isäkärpänen kirjoitti...

*FLÄP FLÄP*Pakko vähän oikaista tuota naaraskärpäsen kommenttia peilistä, eli se tosiaan ostettiin ja tuotiin Lasi-Kallen puolesta, mutta asennus meni ihan omien siipien räpsäytyksillä. Eli kiskot propaten seinään ja peili päälle kiikkumaan, ei se sen kummempi operaatio ollut. Peilin sai hieman halvemmalla kun sen otti hiomattomana, eli suoraan sellaisena joista he leikkaavat pienempiä kappaleita ja sitten hiovat reunat. Ei karpalot otsalla peilin reunoja katsella 8-)*FLÄP FLÄP*