25.3.2010

Tehdas tuottaa...

Nyt on tuotekehittely saatu siihen vaiheeseen, että on aika lanseerata pienimuotoisen tehtaani ensimmäinen tuote! Se on armeijan sarkakankaasta ommeltu Varovasti liikenteessä!-koristetyyny.
Kestävä ja laadukas kangas tekee tyynystä ryhdikkään ja napakan oloisen. Etupuolelle leikattu kuvio on tuttu kävelytien käyttäjille. Kuvion renat on vahvistettu liimakankaalla, joka on kiinnitetty pellava-aluskankaaseen. Tyynyn koko on n.50x50cm. Värivaihtoehdot hento minttu tai haalea punainen.
Ei vesipesua. Hinta 42€/kpl plus postimaksu.

Tämä on ihana lahja vaikka ristiäisiin tai lakkiaisiin. Koristeeksi pieneen sänkyyn tai piristykseksi olkkarin sohvalle. Ota yhteyttä ja kysy lisää: hhlehto (ät) gmail.com tai kommenttirivillä. Kerron mielelläni lisää.

10 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hieno!Hauska sattuma, mutta itselläni on juuri samansuuntainen tuotekehittely menossa. Sarkakangasta on iso rulla hankittuna ja nyt testaan, miltä painovärio näyttää sen pinnassa. Eilen ompelin kevättakin samasta kankaasta. Ihanin materiaali ikinä!

bubble kirjoitti...

Onpa kaunis! Harmikseni omat tyynyni ovat 40x40cm :/ Aiheuttanut ongelmia ennenkin, kun monet kivat päälliset on just noita isompia. Mutta pistetään korvan taakse, jos ei omiin isompiin tyynyihin joskus niin vaikka lahjaksi :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi bubble, hintaan kuuluu myös sisätyyny. Eli kyse on konaisesta tyynystä, ei pelkästä päällisestä. :)

Nonna kirjoitti...

Sulla on täällä taas kaikkea kivaa ja kaunista! Ihana tuo kirppispeili! Mukavaa viikonloppua!

Anonymous kirjoitti...

Hui, mihin on hävinnyt nuo muut blogit tuosta sivusta???:) käyn sinun blogin kautta seuraamassa niitä! apua, nyt oon ihan pihalla!!!-Tessa-

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi sori Tessa, myös mä olen vähän hukassa, kun ne katosi tuosta sivun laidasta :( "Kaaos" varmaan liittyy siihen, että vaihdoin blogspot-osoitteen, com-osoitteeseen ja linkit ei näköjään seurannut perässä... mutta yritän päivitellä ne sinne uudestaan tässä joku päivä :)

Anonymous kirjoitti...

Hyvä hyvä!:) voin siis huokaista helpotuksesta:) en edes muista kaikkien blogien nimiä, kun luen myös samoja sinun kanssa niin on ollu niin helppo vaan tulla kahtoon sinun jutut ja jatkaa sivusta muihin blogeihin. Miten sitä meneekin ihminen sekasin kun tällä tavalla rytmit sekotetaan;D-Tessa-

Karhu kirjoitti...

Kurkkaahan blogiini, siellä sulle asiaa. ♥

Sisustuskärpänen kirjoitti...

KIITOS Karhulle, mieltä lämmittävästä tunnustuksesta! :)

lilla a kirjoitti...

Ihanat!