29.3.2010

Myyn myös...

Ihan pelkäksi kaupaksi ei tämä blogi ole muuttumassa, mutta laitanpa nyt tähän tyynyjen perään vielä myyntiin näitä peltilevyjäkin, joita haalin itselleni tässä taannoin vinon pinon. Te luovat ihmiset saatatte keksiä näistä vanhoista hyllylevyistä vaikka mitä! Näihin tarttuu magneetti, näitä voi maalata, näistä voi koota kirjaimia ja kuvioita tai voisipa nämä toimia keittiössä välitilan laattanakin! Yhden levyn koko on 30x79,5 cm ja hinta 4€/kpl. (Postikulut 1-2.lle levylle 10,05€ ja sitä useammalla 12,95€)
Kurkatkaapa 2h, keittiö-blogista, millaisia magneettitauluja Kotonadesign myy.
Ja muutenkin kannattaa poiketa blogeissa, joita juuri päivitin tuohon sivun laitaan! Ai että, miten ihania ideoita ja ihmisiä niiden takaa löytyy!! Tunnustan koukuttuneeni niistä jokaiseen ja kiitän jokaista blogin pitäjää päivieni piristämisestä!

14 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Hei! Varaisin 2kpl peltilevyjä - Vantaan suuntaan tulevaksi. Lopulliseen päätökseen vaikuttaa se, mitä ne painavat ja millaisiksi postikulut siten muodostuisivat... Onko Sinulla aavistusta/tietoa postituskuluista? Terveisin SR

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:) Otan selvää postikuluista tuota pikaa!

Katalaiina kirjoitti...

Minua kiinnostaisi myös mikäli näitä vielä riittää? Kaksi tai jopa kolmekin kappaletta!

RUMBO kirjoitti...

Muakin kiinnostaa 2 kpl:tta. Mitä postarit Tampereelle?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Levyjä kyllä riittää, ilmoittelen postikuluista huomenna :)

Saara kirjoitti...

Heippa, helsinkiin mahtuisi 1kpl levyjä. Kuten aiemmatkin olen myös kiinnostunut postikuluista :) Lisäksi kyselen millainen kiinnitysmekanismi levyissä on?

Pauliina kirjoitti...

Moikka,Minua kiinnostaisi yksi levy.T. Pauliina

Anonymous kirjoitti...

Hei,Olisiko Matkahuolto mahdollisesti Itellaa/postia edullisempi vaihtoehto? t.Levyistä hieman kiinnostunut

Johanna kirjoitti...

Hiphei,Yhden levyn ostan ja jos sopii, noudan. Jyväskylässä asustelen.

SENJA kirjoitti...

Hei, olen ensimmäistä kertaa kurkkimassa blogiasi, ihanan näköistä.. onkos näiden peltilevyjen takaosassa jotkn kiinnitys nipsut tai jotkin sen tapaiset?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Levyt on siis vanhoja hyllylevyjä, ja niissä ei ole mitään erityistä kiinnikemekanismia. Hyllyjen pitkät sivut on sopivasti käännetty sisäänpäin, eli ihan tavallisen ruuvin kanta lumpsahtaa tukevasti reunan alle, kun jättää ruvia ulos seinästä n.2,5 cm. Lyhyemmistä sivuista kannattaa hieman taivuttaa reunaa sisään, jotta levy "nojaa" ruuviin tukevammin. Ainakin meillä nämä on pysynyt seinillä hyvin ihan vaan näin. Nouto täältä meiltä sopii oikein hyvin! Tänään otan selvää, mitä lähettäminen maksaa. Vahvistakaa tilauksenne minulle osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com niin voimme sopia tarkemmin noudoista/lähetyksistä! :)Ps. Rumbolle tsemiä tulevaan ja olen sinuun yhteydessä sp.lla :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

No niin, levyjen postituskuluja on nyt selvitelty ja posti tulee matkahuoltoa halvemmaksi. Postin hinta 1-2.lle levylle on 10,05€ ja 3-7.lle 12,95€ Eli, mitä isompi tilaus, sitä halvempaa ;) Varmistakaa minulle tilauksenne osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com

Johanna kirjoitti...

Kiitos hyvistä kaupoista! Hyllyt (siis mähän tulin ostamaan yhtä...) kotona!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Johanna itsellesi! Ja jos vielä oikein "intoonnut" sisustamaan, niin sama tarjous on voimassa ;)