19.1.2010

Putki päälläViimeaikoina olen tehnyt mahtavia löytöjä kirppareilta. Olen huomannut, että "löytöily" on kovin kausittaista. Joskus voi mennä pitkiäkin aikoja, että mistään ei löydy mitään, ja sitten taas kun putki on päällä, tekee monta loistolöytöä lyhyessä ajassa! Tässä vähän esimakua;
Valokirjaimen löysin alle kympillä viikonloppuna Hämeenlinnasta, jossa ministi lomailimme. (Hämeenlinnan Suur-kirpputorin yläkerta oli sellainen aarreaitta, että koko kaupunki nousi silmissäni uuteen valoon!)
Lomakelokero taas löytyi täältä kotikunnailta, samaiselta Raksa-kirpparilta kuin edellisen postauksen peltihyllytkin. Se maksoi 15€ ja sai kylkiinsä valkoista maalia, pyörät allensa ja sisustuslehtiä sisäänsä.
Nämä molemmat löydöt päätyi T- niin kuin työhuoneen nurkkaan ;)
Alla vielä kuva lokerikosta alkuperäisasussa.

15 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Valokirjainta halajan meillekin. Mutta Characterin valokirjaimet ovat melko suolasen hintaisia. Hyvä löytö!Ja lokerikko sopii teille todella hyvin.

Pilvitarha kirjoitti...

Mahtava lokerikko, tuollaisen tarvitsisi keittiöön jossa pöytä on aina täynnä lasten piirustuksia (ja niitä sisustuslehtiä!)...Ja minun silmä se vaan lepää aina kun seinällä on paljon tauluja ;)

RuusuLiisa kirjoitti...

Hienoa!

Katja kirjoitti...

Voi kääks miten upeita löytöjä taas kerran!

Anonymous kirjoitti...

T -tosiaan, tyylikäs työhuone teillä!

Parolan asema kirjoitti...

Upea kokonaisuus työhuoneessa, lokerikko toimii mainiosti :)

Maria kirjoitti...

Ihana. Siis aivan I-H-A-N-A! Toi tommonen "Industrial-loft" -tyyli on nyt mullekin kuuminta hottia.Tuo pöytävalaisin, mistä sen olet löytänyt?

nelio kirjoitti...

COOL! Nyt kelpaa työskennellä.

Minna kirjoitti...

Tosi hieno työnurkka ja Kilta tuolit on vahtavia:) Helsingissä on sisustusliike Pino joka myy vastaavia kirjaimia 120€ eli mahtava löytö.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitti Minna! Nyt löytö tuntuu vieläkin paremmalta :)Maria: Pöytävalaisin on (tietenkin :) kirpparilta ja oikeasti lattiavalaisin. Pohjassa lukee kyllä vain ihan arkisesti Ikea... :)

Anonymous kirjoitti...

tää soppi näyttää tosihyvältä, kiva kun on oikeest vanhaa tollasta toimistotyyliä ja kodikasta ristiin. ihana lokerikko!!!

Anonymous kirjoitti...

Eksyin tänne blogiisi ja täytyy kyllä sanoa että kotisi on pyörryttävän upea! Tykkään tyylistäsi tosi paljon! Olet tehnyt tosi hienoja löytöjä.Jos saan pyytää niin viitisisitkö mitata tuon lokerohyllykön mitat? Olen tuollaista yrittänyt etsiskellä ja voisin koittaa hankkia sellaisen jollakin keinolla jos vaan mahtuu kaavailtuun paikkaansa. T:Annika

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Annika! Lokerikko on 96cm leveä ja 90cm korkea (ilman pyöriä). Tässä on kaksi matalampaa lokerikkoa päällekkäin ja ne ruuvasin yhteen.

Anonymous kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Pakko löytää jostakin sopiva paikka, on niin kätevä lokerikko!Annika

Töitä ja hommia | Sisustuskärpänen kirjoitti...

[...] Tässä kuvia työnurkasta ennen (Apua, miten kehnoja kuvia näissä vanhoissa kirjoituksissa on. Olen ehkä sittenkin jo vähän kehittynyt kuvaamisessa! :)) [...]