21.1.2010

"Hilu"


Tällainen Hilu lähti mukaan kympillä, Kortepohjan uudelta kirpparilta! En vielä tiedä minne sen laitan, mutta kyllä meille vielä yksi tällainen nainen jonnekin mahtuu! Meillähän on jo se muovinenkin torso, mutta sopu sijaa antaa, enkä koe näitä uhkana itselleni ;)

15 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

No voi persus mikä löytö ja millä hinnalla!! Onnea Hilusta!

AnneVee kirjoitti...

Kympillä! Ihan järjetöntä! Oon niin kade.:(

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllähän talossa yhdelle Hilulle pitää paikka olla.Ihana löytö:)

Apina Kapina kirjoitti...

No jo on tuuri sulla! =D Vai kortepohjassa.. Sinne siis!

Jaana kirjoitti...

EPÄREILUA!Meillä ei täällä Kajaanissa IKINÄ ole mitään noin kivaa sekä halpaa!KADE!Siispä kortepohja lisätään pyhinvaelluskohteiden listalle kesälomareissua varten!

mapela kirjoitti...

Hilu on ihan kympin nainen! Onnittelut löydöstä! =)

Minna kirjoitti...

Uskomaton löytö! Olen juuri metsästänyt moista kivien ja kantojen alta, koska helpottaisi kovasti ompeluhommissa. Kateeksi käy nyt kyllä ja rutkasti...

Minna kirjoitti...

Aivan MAHTAVA löytö, sulla on piisannut niitä viimeaikoina :)

cidi kirjoitti...

Onnea hienosta löydöstä! :)Kyllä kelpais mullekin tuollainen!

Ruusukuja kirjoitti...

Minäkin ole kade, en ole vielä kerennyt kyseiselle kirppikselle!!

Anonymous kirjoitti...

Missä se Kortepohjan kirppari sijaitsee, paljon oon siitä kuullut mutta osoitetta en. t. Anna

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tervetuloa vaan kaikki tänne Jyväskylään kirppuilemaan! Muutenkin tämä on oikein kiva kaupunki :) Voisinkin tässä samalla haastaa teidät kaikki kertomaan parhaat kirpputorit omalta paikkakunnaltanne! Me kun ainakin tupataan aina matkoillamme, museoiden ja nähtävyyksien sijaan koluamaan kaikki kirpparit!Tämä Kortepohjan kirppis on siinä kauppojen välissä, ihan "ytimessä" siis :) Toinen Kortepohjan kirppari taas on vanhan postin talossa.

Jaana kirjoitti...

Siis ei voi olla totta, kympillä. Mä olen yrittänyt löytää mallinukkeja täällä maailmalla, mutta ei niitä vaan ole. Jos et muuta keksi sille käyttöä näin heti niin pistäppä kaikki korusi sille kaulaan ja vyöt vyötärölle...

kati kirjoitti...

Asun raahessa oulun alapuolella. Täällä on monia kirpputoreja itse tykkään hirmuisesti saloisissa olevasta seuranmäen kirpputotista, sekä keskustassa olevasta eurokirppiksestä jossa on yläkerta täynnä kalusteita, sekä yksi edullinen paikka josta löytyy lähinnä kenkiä, kankaita, vaatteita ja joskus myös kalusteita on löytötori keskustassa. tervetuloa vaan tänne ihanaan merikaupunkiin jossa on paljon ihasteltavaa jos vain joskus tänne suuntaan lomareissulla eksyt (:

Anu kirjoitti...

Mieletön löytö! Itse en tuollaista tarvitse, mutta tiedän monta jotka ottaisivat kirkuen tuollaisen kympillä.Kävin katsastamassa Kortepohjan kirpparin tänään. Oikein asiallinen paikka ja uskon, että tulee pärjäämään.