11.10.2009

Melkein loistava, osa2Tässä loistava ja söpö ideani, joka ei toimi. Kynät luistaa pohjaa pitkin ja tippuilee ulos kaltereiden välistä. Leikkasin suikaleen hiirimattoa tuonne vaunun pohjalle, mutta se ei auttanut.
Vaunu on löytynyt kirpparilta joskus vuosia sitten ja nyt haluaisin niin kovasti käyttää sitä kynätelineenä! Mikä voisi olla keino pitää tavarat kärryn sisällä?

Ensimmäinen osa, näistä "melkein loistavista!"

11 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Lähteekö tuo yläosa irti?Siis jos sinne sisälle laittaisi kirkkaan muovisen rasian?Jos löytäisit jostain juuri samankokoisen rasian. Sit pysyis eikä olis ikävän näköinenkään...

Katalaiina kirjoitti...

Pysyisivätköhän kynät paremmin tuossa keksimmäisessä reiässä, kun on pienempi? Ja jos niitä on enemmän, eivät pääse luiskahtamaan kenoon niin helposti :)

Jaana kirjoitti...

Mukava idea...Jos päällinen ei lähde irti, niin silti voi pinnojen välistä asettaa sopivan kokoisen läpinäkyvän muoviarkin palan ja yhdistää muoviarkin päät yhteen 2 puolisella teipillä, jotta se pysyy paikallaan. En Tiedä onko selitykseni tarpeeksi selvä mutta toivotaan....

Ninni kirjoitti...

Kokeile laittaa pohjalle karkeaa hiekkapaperia tai pujottele alareunan ympärille pinnojen välistä kartonkisuikale. Hurjan hieno teline :)

Apina Kapina kirjoitti...

Minä yrittäisin pakonomaisesti keksiä mistä saisin oiean muotoiset, vaikka muoviset "palikat" tuohon. Tietysti niiden pitäisi olla onttoja.Tämä on tietysti suht vaikea tapa, joten multa jäis varmaan homma kesken =D

Parolan asema kirjoitti...

Tuli mieleen: Pala ohutta kirkasta pleksiä, Etrasta ainakin saa, leikkaa mattopuukon ja viivaimen avulla sopivat kappaleet jotka voi ujuttaa "kaltereiden" väliin ja kiinnitykseen ehkä tippa liimaa, jos tekisi niin sopivan kokoiset palat että päät jäävät kaltereiden taakse piiloon. Onhan tässä se mahdollisuus että kynät tippuvat niin sisään että niitä ei saa ulos... Hitsi kun saisi rasian sisään, on kyllä hieno telineidea!

PikkuBertta kirjoitti...

Kivasti olet keksinyt käyttää lasten lelua kynätelineenä.Mie varmaan yrittäisin keksiä noihin reikiin sopivan kokoiset purkit,mitkä työntäsin reijistä paikalleen.Mielellään läpinäkyvät.Toivon et jotain löytyy.Mukavaa viikkoa:)Täällä odotellan ensilunta.

Anonymous kirjoitti...

Pala ovenedusmattona käytettävää ruohomattoa estäisi kynien liukastelun ja olisi helppo ja halpa toteuttaa.

Maippi kirjoitti...

Ihana tämä sun blogi! Paljon mielenkiintoista katseltavaa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Mahtava ideariihi! :) Tämähä toimi just niin kuin pitikin! Yksi idea nousi minun visioissani ylivoimaisesti parhaimmaksi (ja ehkä vielä vähän jalostuikin) ja se aion toteuttaa! Kuvia siitä myöhemmin... Kiitos kaikille!

Ninni kirjoitti...

Tuo ovenedusmatto kuullisti hienolta. Olisi kuin nurmikko kyydissä ;)