10.9.2009

Pyykkitupa

Tässä meidän pyykkitupa, joka ei oikeasti KOSKAAN ole tämän näköinen. Kuvaamista varten tyhjentelin pyykkipinot, -kasat, ja -mytyt pois ja lopulta tämä näyttää jo lähes askeettiselta :) Haluan siis esitellä teille nämä Ikean poistopisteestä ostetut verhotangot, joista tein näin yksinkertaisella idealla toimivat pyykkinarut. Tangot on venytetty huoneen päästä toiseen, ja ripustustilaa saatu suht ruhtinaallisesti. Tanko ei jätä "roikkumisraitaa" keskelle puseroa ja muutenkin pyykit on helppo ripustaa tukeville tangoille. Petivaattet mahtuu roikkumaan ylemmillä tangoilla ja pikkupyykit keskimmäisillä tangoilla.
Pyykkihuone on minun valtakuntaani ja remonttikin tehtiin minun tyylilläni; äkkiä- kaikki- valmiiks- halvalla-heti! Kaikkineen tämä tuli maksamaan tuskin 50€, kun kaikki vanha käytettiin hyödyksi.

Alla vielä arkistojen kätköistä pari "ennen"-kuvaa.

10 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Aivan MAHTAVA!!! Tosi kaunis ja tyylikäs ja ennenkaikkea varmasti toimiva pyykkihuone. Haluaa kanssa...ja tuolla hinnalla. Upeeta!

Suki kirjoitti...

Loistavaa työtä ja ihana lopputulos!

Apina Kapina kirjoitti...

Pu nou! Mä haluan tuollaisen kans!! Miesparka... =D

Tiivi kirjoitti...

On vaikuttava :)

Susanna kirjoitti...

Oijoi, aivan mahtavan näköistä!

Parolan asema kirjoitti...

Siis niin mahtava idea, vau! Nuo verhotangot, niin nerokasta, minun on varmaan aivan pakko ottaa tästä inspiraatiota kunhan vihdoin pääsemme pesuhuoneen tekemiseen, tämä oli paras idea pitkään aikaan, ehdottomasti!

Niina kirjoitti...

Mahtava pyykkihuone. Minulla tämä jää vielä haavelistalle, sillä meidän pyykkihoune on tällä hetkellä neljän neliön vessa ja kuivaustilat olohuoneessa. Mutta kohti parempaa huomista!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja jokaiselle voimia ja hermoja ja intoa pyykkäykseen!!! se työ kun taitaa olla kaikissa kodeissa sitä jatkuvaa hommaa...

PikkuBertta kirjoitti...

Minullakin pyöreitä puukeppejä laitettu saunanlauteiden alle toimittamaan kuivaustelineen virkaa.Kuivauspaikkaa kun pyykille oi ole,niin kaikki tila pitää ottaa hyötykäyttöön.Miksi saunaa ei vois käyttää "vapaa-aikana"pyykin kuivatukseen.Ilmastointikin pelaa hyvin,kun ikkuna on auki niin pyykki kuivuu nopeasti

nelio kirjoitti...

voih, oma pyykkitupa. mäkin haluan! upea kertakaikkiaan!