26.8.2009

Tsadaa!Nyt on kirpparilta löytyneet lampunkuvut saanut uuden värin pintaan! Yllättävän nopeasti ja pienellä värkkäyksellä ne saatiin myös kattoon, mutta hintaa kyllä tuli johtojen, liittimien, maalin ja kannattimien kanssa vähän enemmän kuin se 4€ (kupujen hinta).
Luovuus oli kyllä taas huipussaan, kun koetimme isäkärpäsen kanssa keksiä välikappaletta kupujen ja lampunkannan väliin :)) Päädyimme poraamaan pyöreään muovilautaseen keskelle reijän, jonka reunoilla lampunkanta lepää. Lautasen ulkoreunat kannattelee kupua.

Lamppujen väri on mielestäni ihan hyvä ja tuo tuulahduksen 50-luvun henkeä, joka yhdistyy parturintuoliin ja norttitauluun! Mutta kaikkineen lamppujen yleisilme oli hieman pettymys. Lamput kun näyttää mielestäni jotenkin "heppoisilta?"
Voi toki olla, että kun keksin oikeat tavarat tähän ympärille, pääsee lamputkin kunnolla oikeuksiinsa... Mutta pääasia että ilme keittiössä muuttui, sillä se piristää aina! (tai oikeastaan sehän on jopa elinehtoni... ;)

14 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Sinulla on kyllä rohkea ote keittiössä! Lamput ovat hienon väriset ja parturintuoli upea, mutta miten ihmeessä nuo seinällä istuvat linnut jäivät viimeksi huomaamatta...

Parolan asema kirjoitti...

Aivan ihanat niistä tulivat, eivät ole kyllä minusta lainkaan heppoiset, tulevat huomatuksi juuri sopivasti, todella hieno lopputulos! Hyvä patentti muovilautaset :)

cidi kirjoitti...

Hienolta näyttää -ja sopivasti omanlaiselta! Ei ainakaan joka kodissa tule samanlaisia vastaan :)

Susanna kirjoitti...

Löysin blogisi äskettäin ja aivan pakottava tarve kommentoida että ONPA IHANA KEITTIÖ!!!!VAU! Juuri sellainen kuin toivoisin itselleni. Kaikki toimii:)

AnneVee kirjoitti...

Mieletön keittiö! Voisinpa melkein väittää, että tämä on makein näkemäni keittiö ikinä. :)

LODE kirjoitti...

Upee keittiö todellakin =) Ja tosi veikeet lamput, väri on aivan ihana. Ihanaa puuhastelufiilistä yhdessä isäkärpäsen kanssa !

Susanna kirjoitti...

Ainakaan kuvissa lamput ei näytä ollenkaan heppoisilta. Ne ovat oikein kauniit.

Sokrutin kirjoitti...

Lamput on hienot, ei lainkaan heppoiset. Juuri sopivasti tulevat esille, huomaa muttei liikaa. Ihan täys kymppi tippuu täältä! Oli "vaivan" arvoinen tuunaus :)

sitruuna kirjoitti...

Teillä on samat Massiven kohdevalaisimet keittiössä kuin minullakin - niistä tulee aivan milettömän kaunis valo! Rakastan.

anrinko kirjoitti...

Aivan ihanat! Tuo väri on tosi herkullinen. =)

Sari. kirjoitti...

Kupusista tuli ihanat! Niiden kunniaksi voisi vaikka heittää pienet bileet - kaikkea kaunista on syytä juhlia !

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Juuu :) Sarin idea bileistä oli tosi hyvä! Kiitos myös kaikille muille kommentaattoreille!

Suki kirjoitti...

Sattuman kautta eksyin sivuillesi ja pakko mainita, kuinka hyvän väriset valaisimen kuvut olet maalannut! Wow!

Anu kirjoitti...

Voi luoja mikä keittiö! Wautsi wau!!!Ahmin silmilläni jokaista pientäkin yksityiskohtaa kuvissa ja pakko myöntää... Taidan olla kateudesta vihreä (sama sävy kuin lampuissa) ;)