8.8.2009

NamuEsittelen nyt lisää löytöjä Rompetorilta. Tällainen lakritsipurkki oli pakko saada, vaikka hintaa oli peräti 15€ (ilman kantta...). Mutta ihastuin tähän tosi kovasti! Tämän ostettuani myhäilin tyytyväisenä, että ostan tästä lähtien vain sellaisia esineitä, joista OIKEASTI tykkään! Sillä ainakin näitä peltirasioita on kertynyt nurkkiin vaikka minkälaisia, eikä niistä läheskään kaikki edes ole oikeasti kivoja. Taidan rajata tämän keräilyn vain karkkipurkkeihin ja pakotan itseni kirpparilla eteenpäin kahvi-, keksi- ja jauhopurkkien kohdalla!
Näin siis ainakin siihen asti, kunnes taas päätän toisin ;)

6 kommenttia:

Tiivi kirjoitti...

Sama vika. Jotenkin kaappiin on ilmestynyt purkki tai pari, joista en edes tykkää! :) Joskus ilmeisesti ei voi vastustaa halpaa hintaa tms.

Eea kirjoitti...

Hurmaava lakritsipurkki. :) Tavaroita pitäisikin ostaa vain silloin jos niistä oikeasti pitää. Itse olen tässä huono. :D

Niina kirjoitti...

Tosi kaunis purkki. Itse olen huomannut myös, että purkkeja ja astioita on tullut kerättyä, jos ne ovat edes jokseenkin siedettävän näköisiä/hintaisia. Kyllä sen sitten tietää, kun löytää oikean aarteen kirpparilta. Sydän alkaa pampattamaan ja ei voi ajatellakaan jättävänsä uutta löytöään. Jos pitää pitkään miettiä onko joku tavara kiva, on vastaus selvä ei.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Juuri näin se on! Jos täytyy miettiä, on päätös selvä ei, kuten bengliakin totesi! Mutta miten sen voisi aina muistaa?!... (kun paljon tärkeämpiäkin asioita tuppaa unohtumaan;)

Mirja kirjoitti...

Vähän myöhäinen vastaus, mutta saman olen huomannut purkkien kohdalla, oikeastaan en ole vielä ostanut vanhaa peltipurkkia, josta oikeasti pitäisin, kuitenkin olen niitä ostanut, jos ne ovat maksaneet vähän tai sitten purkilla on tunnearvoa, vaikka ei niin kaunis olisikaan. Sitten olen tunkenut purkit jonnekin kaappiin, kun purkit häiritsevät silmää, jos ovat esillä. Ehkä sellainen oikeasti kauniskin purkki vielä osuu kohdalle.

Jaana kirjoitti...

Missä mään olen ollut kun purkeista on ollut puhetta, ai mä rakastan niitä, haalisin viime kesänä viimeisempia lakritsi purkkeja "Laku Pekalla" jotka olivat Stockalla myytävänä kun ne eivät nyt enää poliittisesti sovi kaupan hyllyille...Sun laku purkki on aivan ihana...