4.8.2009

ÄänestysViikonloppuisen Rompetorin paras löytö taisi olla nämä 2€/kpl maksaneet metalliset lampunkuvut!
Kun näin nämä, mieleeni avautui kuva kiiltävän harmaaksi maalatuista "tehdaslampuista" keittiön pöydän päällä, mutta nyt kun kotona mallailen, taitaa minuun iskeä sittenkin värihimo!
Muuten niin värittömässä keittiössä voisi olla hauska piristys pari länttiä väriä roikkumassa pöydän päällä! Nyt vain olen kuin lapsi karkkikaupassa, enkä osaa päättää, mitä haluan;

Onko väri ikuinen kestosuosikkini viileä turkoosi

Vai tehdasmiljööstä muistuttava petrooliTämän hetken himokkini, ekovihreä

Vai tämä aina ajaton punainen?

Vai sitruunankeltainen tai se harmaa, vai mikä??

16 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Niin tuttua! Koska en osaa valita annan ääneni vedensiniselle (sijoitan sen tuohon turkoosin ja petroolin väliin). Ihan vaan ettei liian helpoksi käy ;)

Sanna kirjoitti...

Onneksi olkoon huippulöydöstä! Minä annan ääneni viileälle turkoosille! Tosin itse saattaisin kyllä myös haluta tuollaiset räiskyvän punaiset kivaksi katseen kiinnittäjäksi. Viehkeä, kauniisti sivustettu ruokailutila muuten ja näen jo nuo lamppukuvut katossasi, minun silmissäni sopivat paremmin kuin nuo nykyisesi.

Paint it black kirjoitti...

Kiva löytö! Ehdottaisin viileää turkoosia,sillä olen juuri itse ihastumassa siihen väriin :)

Vekarus kirjoitti...

Minä taas valitsisin punaisen.

Jutta kirjoitti...

Minä äänestän viileää turkoosia, se olisi raikas kontrasti ruskealle. Ja myös lempivärini :)

barbro v kirjoitti...

Viileä turkoosi, kyllä.

Parolan asema kirjoitti...

No, minäkin kyllä äänestäisin vaaleata turkoosinsinistä, tuo viimeiseksi mainitsemasi sitruunankeltainenkin kuulostaa todella kiehtovalta! Mutta ekaa äänestän :) Niin, ja upeat löydöt!

Annukka kirjoitti...

Eikös viileä turkoosi ole jo nähty? Entäpä jos kokeilisit himokkiasi: ekovihreää uuden puutarhanäkymän kunniaksi?!!Ps. Saathan maalattua ne aina uudelleen =))

Anonymous kirjoitti...

Ah, mainiot lamput! Ja mainio blogi! Enpä osaa ottaa kantaa tuohon väriasiaan - tosi hankalaa, hmmmm... Mutta fiiliksellä kun vetäsee, niin tulee yleensä paras lopputulos. ;) Ja uutta väriä pintaan saa sudittua nopeasti, jos lopputulos ei miellytä.Pitääpä laittaa tämä blogisi korvan taakse, jotta osaan tänne uudestaan ;)fru skrot

Anonymous kirjoitti...

ehdotan myös turkoosia. Mustan, valkoisen ja ruskean kanssa sopii hyvin. Näitä värejä löytyy myös meiltä.Kiva blogi, olen seuraillut tätä jo jonkun aikaa ja ihastellut sisustussilmääsi.

Huvinvuoksi Emilia kirjoitti...

Löysin Parolan kautta blogiisi, kiva paikka!Maalarina ehdotan mitä tahansa väriä, ainahan on helppo spreijata uusiksi:) Jos jokin on pakko valita niin vihreä tekee kyllä raikkaan muttei kylmän ilmeen niinkuin turkoosi helpommin..

anrinko kirjoitti...

Viileä turkoosi tai petrooli myös minun suosikkini. =)

Huvinvuoksi Emilia kirjoitti...

Selasin kaikki juttusi ja viihdyin- tulen uudestaankin!Mutta sellaista piti vielä kysymäni kun teillä on tuo valkoinen TripTrappi.. Onko maali pysynyt hyvänä? Meillä on meinaan toinen 1½ vuoden sisällä menossa ja taas saisi vaihtaa mutten jaksaisi tapella.. Maalipinta on ihan pehmeää eli lika tarttuu ja kolhuja tulee pienestäkin osumasta:( Valkoisessa kuulemma ollut ongelmia, myönsivät liikkeessä. Kaikilla tutuilla muun värinen eikä ongelmia..

Anonymous kirjoitti...

Ehdottaisin tuota vihreää - kun on myös minun lempivärini.., mutta mielestäni sopisi tosi hyvin keittiöönne! Kiva löytö joka tapauksessa !

Johanna Niemi kirjoitti...

Mä äänestän kanssa tuota vedensinistä (en osaa valita turkoosin ja petroolin välillä).. Sopisi hienosti myös noiden liukuovien väriin! Tätä on kyllä todella kiva seurata!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille äänestäneille! Julkaisen nyt lamppujen tulevaksi väriksi TURKOOSIN! :) Oikein kivaa, sillä itsekin taisin olla kuitenkin eniten tuon värin kannalla! Nyt vain maalikauppaan, Mutta koska meillä täällä on tapana ottaa nämä projektit aina aika lunkisti, voi pieni hetki vierähtää, ennen kuin esittelen kuvia teille... mutta tulossa on :))Emilia: Meillä tuoli on säilynyt aika hyvänä. Toki lommoja on tullut, mutta on kyllä tullut osumiakin ;) Tosin tuon hintaiseslle tuolille odotin kuitenkin normaalia parempaa laatua! Mutta tuoli näyttää samalta kuin mikä tahansa 2v vanha syöttötuoli... :(