1.5.2014

MADesign mallailua

 
 
 
 
 
Työkuvioissa olemme touhunneet tänne Jyväskylään omaa sisustamisen Showroomia ja voih, siitä pitäisi kertoa teillekin vaikka mitä! :) Mutta rynnätään nyt ilman alkupuheita suoraan asian ytimeen, eli ensimmäiseen yhteistyökumppaniimme MADesign.iin!
 
Meillä on työhuoneella ihania MADesign tuotteita ja noin kaksi tuntia sitten tajusin että paras tapa viettää vapunpäivää (täällä on järkyttävän kylmä sää) on vähän mallailla näitä upeita ja rouheita tavaroita myös kotiin!
Vinkeä ja sopivasti hullunkurinen yhdistelmä syntyi kun omat tavarat sekoittui marokkolaisiin käsityötuotteisiin! 
 
 
Berber-matto on marokkolaista käsityötä ja tällähetkellä jokaisen sisustusfriikin toivelistalla?!

Ruskeat Khlifi-rahit on pehmeää nahkaa ja MADesign verkkokaupan sivuilla on kerrottu kuinka vastuullisesti rahin kulttajahinta jakautuu!
 
Upeat tarjotinlautaset nostin valokirjainten päälle ja sinne se sulautuivat kuin uuteen kotimaahansa?! Yksilölliset tarjottimet ovat aitoja marokkolaisia vintagetavaroita.
 
Myös kullanvärinen tehdasvalaisin on vanha, mutta uudistettu taidokkaasti. Valaisimesta löytyy kolme kutkuttavaa väriä ja voin kuulkaa sanoa että ne kaikki on ihan karmivan ihania!
 
 
 
Tämän illan ihailen tätä sisustusta (ja varoitan jatkuvasti lapsia turmelemasta tavaroita.. huoh) ja huomenna aamulla käärin tavarat taas takaisin autoon ja sisustan niillä seuraavaksi jonkun muun paikan ;)

Ai mitä jään kaipaamaan eniten? No vaikea valinta, ehkä tuota lamppua ja tarjotinta... tai sitten sopivasti nojatuoleihin sointuvia raheja.
Mutta tällainen sisustaminen on kyllä mukavaa; saa kerralla kotiin jonkun tietyn stailin, mutta ei kuitenkaan tarvitse maksaa mitään, ja eikä ehdi kyllästyä kun tavarat pyörivät nurkissa vain päivän! ...Työni parhaita puolia, työn juhlan kunniaksi! :)

4 kommenttia:

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Ompa hyvännäköinen stailaus!!

Anna / Iloni kirjoitti...

Oi ihanuutta! Täytyy myöntää että luontaisedut on aika kohdillaan.. ;) Rahit <3

piipadoo kirjoitti...

Noi sopii kyllä teille kuin nenä pääähän!

-Paula

Joanna kirjoitti...

Ihan täydellisen väriset noi rahit!