26.2.2014

Tässä mennään

 
 
  
 
 
Olen laittanut tässä viimeaikoina elämäni asioita tärkeysjärjestykseen ja blogin päivittäminen ei ole tällä kertaa ollut ihan siellä listan kärkipäässä. Ihanaa on ollut kuitenkin huomata että jotkut ovat jo kaivanneet uutisia tänne blogiin liiketilan remontin edistymisestä, ja nyt niitä tulee! :)
 
 
Olemme aloittaneet Annukan kanssa jo hommat uudistuneessa tilassa ja lauantaina pidetään avajaiskekkerit! Mukaan on kutsuttu lähinnä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, mutta myös te lukijat olette oikein tervetulleita lauantaina 1.3. piipahtamaan klo 13-17!
 
Ainakin nyt aluksi pidämme tilaa työhuoneena. Jatkossa kuitenkin (vaikkapa kesän asuntomessujen ajaksi?) saatamme kuitenkin ottaa tilaan myös myytäviä sisustusjuttuja!?
 
 
 
Kotirintamalla on käynnissä lastenhuoneiden uudistukset ja Huutonetissä on myynnissä vaikka mitä kamaa. Tässä pari linkkiä jotka saattaa kiinnostaa joitakin lukijoita? (kuvat on aivan kamalia, mutta tämäkään asia ei nyt kuulunut prioriteettilistallani tärkeimpiin :))
 
 
 
Ja sitten vielä: käykääpä osallistumassa meidän avajaisarvontaan Facebookissa! Palkintona on Finlaysonin kevään väriset keittiötekstiilit!
 
 
    
 
 

8 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Näyttää tosi upealta ja hienoja on myös myynnissä olevat tavarat. Harmi vaan, että meillä ei ole juuri nyt tilaa yhdellekään niistä.. Rautainen sänky tosin olis upea!

Pirita kirjoitti...

Aivan ihanalta näyttää, kyllä tuossa ympäristössä varmasti työt maistuu. :) Paljon onnea, menestystä ja tsemppiä uudistuneisiin työkuvioihin!

Enne kirjoitti...

Onpa vinkeä pöytä, ihan kuin tyhjä lankarulla, suurennettuna :) Menestystä ja työn iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hyvälle näyttää! Etenkin tuo rullapöytä. Mistä niitä saa?
Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä idea noi ikkunateippaukset! Hienosti tulee esiin katukuvassa :)

Terveisin, HannaH

Sisustuskärpänen kirjoitti...

"Rullapöytä" hih, sehän onkin hyvä nimi! :) Pöytä on vanha kaapelikela, jonka eräs ystävällinen setä minulle antoi työmaaltaan. Näissähän on aika kallis panttimaksu ja siksi niitä ei yleensä työmailta luovuteta "kaiken maailman sisustajille" (kyselty on!!) Mutta tämän kaapelikelan kanssa minulla kävi hyvä tuuri ja toin sen tänne työhuoneelle!

Paula / Pisara kirjoitti...

Kylläpä näyttää tyylikkäällä ja kivalle työtilassanne! Ja nuo ikkunateipit ovat loistavat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi niisk! Ajattelin että seuraavan kerran Jyväskylässä käydessäni piipahdan taas kiskassa... No mutta onnea kuitenkin valitsemallasi tiellä!
-Maukkis-