26.10.2013

Häkkyrä

 Häkkyrä löytyi kirpparilta neljällä eurolla. Tavallaan tämä on juurikin sellainen härpäke mitä EN KAIPAA kotiini, mutta kun hinta oli niin halpa, ja muistin miten ihanan lapasten tai sukkien kuivatustelineen Diagnoosi Sisustusmania vastaavanlaisesta joskus teki, niin otin kapistuksen meille.

Ajattelin että joulunaikaan siinä voisi riiputtaa jotain joulujuttuja; valo tai koristeita?! Pienillä metalliklipseillä häkkyrään voisi kiinnittää vaikka mustavalkoisia valokuvia. S-kouluillakin siihen saisi jotain killumaan...?

Puuvillaiset pitsiliinat tärkkäsin vesi-sokeriliemellä. Suhde oli 1dl sokeria/ 2dl vettä, ja aika tuhti tärkki tuli! Ainakin ohuemmille pitseille riittää varmasti vähän laimeampikin liemi.

On tämä koko roipake kyllä minun makuun vähän liian... jotenkin romanttinen?? Taidan viedä koko höskän kiskalle myyntiin...

10 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Minun makuuni just ihana! Harmi vain että tähän asuntoon ei kyllä mahdu mitään ylimääräistä. Mutta tuohon olis kiva vuodenaikojen mukaan ripustella vaikka mitä. Hyvä idea! :)

Maya kirjoitti...

Voi vyyhdinpuut sentään, kun olet kekseliäs nainen!! Sun oivaltavasta ideasta kekkasin, että tollasesta voisi värkätä myös himmelin näin niin ku joulua odotellessa. :)

Sarppu kirjoitti...

Hih ihana häkkyrä :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Hietzu, Maya ja Sarppu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos häkkyräsi on sinulle liian romanttinen, säälin todella miestäsi ; -)

Minttu

June kirjoitti...

Tohon voisi jouluna ripustaa erilaisia tuoksuvia asioita! Kaneli- ja vaniljatankoja, neilikoilla koristeltuja appelsiineja, manteleita… :) Tai vaikka joulukalenterin luukkuja?

Jos on liian romanttinen, niin voisikohan ton maalata vaikka mustaksi ja ripustaa sitten jouluvalot...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Minttu: Joo se elää täällä ihan romantiikan kaipuussa rautarullakoiden ja peltikaappien keskellä! ;DD

Sisustuskärpänen kirjoitti...

June: Joulukalenteri on hyvä idea! Myös mun iso tyttö ehdotti tota samaa! :)

POMPOM kirjoitti...

Tittidii, kuinkas sattuikin taas niin, että minä moista metsästin ja sinä sen kotiisi kiikutit!
Jotta etpäs myy vaan mulle tuot, rahat sulle siitä suon. Päälle kahvit, suklaat ja pullat, kenties naurunkin annetaan myö tulla.
Ikävä on mulla - Alas jo tuon härpäkkees kanssa tänne tulla! ;)

Anonyymi kirjoitti...

On vyyhtitelineelle keskitty ihan uusi funktio. :D Aluksi katsoin että olit tehtyt siitä kattolampun. Heti lähti omat ajatukset rullamaan kuinka heinon lampun siitä oikeasti saisikin. Vähän vaikka maalia pintaan. Oikea kattokruunu.