10.9.2013

Kummalla pallolla pelataan?

sisustuskarpanen_maapallot_1

sisustuskarpanen_maapallot_2

Espoon tuliainen meni kaapin päälle.
Otsikko on omasta mielestäni niin nerokas, että ei kai tähän muuta tekstiä tarvita?! :)

 

Nyt kun kerran kirjoitustilaa on, niin kiitän vielä tässä erikseen kaikkia ihanista tsemppausviesteistä joita sain tässä viikko sitten! Erityisen ihana oli Cheek, joka kommentoi; Timantit on ikuisia! Se sai minun niiiiin iloiseksi että lähetän Cheekille ison virtuaalihalauksen (vaikka kirjoittaja ei EHKÄ olekaan se keneksi hänet haluan kuvitella! ;))

 

 

 

4 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Ihan mahtava asetelma ja rakastan tätä parillista kokonaisuutta!
Ps. Sinun blogin merkityksellisyys määräytyy minulle ihan toisin perustein kuin portaalin laskemien kävijätilastojen kautta.
Toivottavasti sisustuskärpänen pörrää vielä pitkään blogimaailmassa! ♥

T. Blogisisko Jyväskylästä

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moikka Hietzu ja kiitos!! :) Nyt (taas!) tajusin että olet Jyväskylästä ja Cheekin lisäksi myös oman kylän tytöt ansaitsee kunnon halaukset! Etenkin sinä, kun olet aina niin ihanan aktiivisesti kommentoinut ja lukenut mun juttuja! :)

Helinä kirjoitti...

Ai että noi sun tuliaiset oli kyl makeita. :)

Minäki täältä huutelen tsempit ja toivon että jatkossakin saamme lukea sisustuskärpästä.

Onnen omenia kirjoitti...

Harmillista, että sinulle kävi noin divaaniblogien kanssa. Olen itse kiinnittänyt paljon huomiota viime aikoina näihin kävijämäärä - hypetyksiin ja miten tärkeää se on, että blogissa on paljon kävijöitä. Mainokset ja tuotekollaasit on koko ajan isompi osa blogeja ja tavallaan niitä myös odotetaan. Itse olen alusta asti pyrkinyt bloggaamaan suurimmaksi osaksi omilla kuvillani, mutta ei se enää riitä. Minusta blogien suurin rikkaus on omat laadukkaat kuvat, niistä se oikea inspiraatio tulee! Näin neljä vuotta blogia pitäneenä täytyy sanoa, että ei ole blogimaailma enää sitä mitä ennen. Kaupallisuus jyrää ja kai siihen pitää itsekin yrittää lähteä mukaan, jos mielii lukijat pitää matkassa ;) Olisi todella mielenkiintoista kuulla minkälaisia lukijamääriä ei pidetä divaanissa riittävänä, mutta en toki odota että haluaisit tälläisiä tietoja paljastaa. Siinä muuten toinen juttu, todelliset kävijämäärät blogeissa on suoranainen valtionsalaisuus, ettei kukaan vaan ajattelisi, että "tolla on vaan ton verran lukijoita". Ihan kun se olisi se asian ydin koko bloggaamisessa. Pah, sanon minä!

Älä ihmeellä lopeta blogia, ei muuta kun takaisin bloggeriin ja oman itsensä herraksi :)