25.9.2013

Koteja myynnissä

sisustuskarpanen_myynnissa_1

sisustuskarpanen_myynnissa_2

sisustuskarpanen_myynnissa_3

Tällä hetkellä useammalla tuttavalla on suunnitelmissa kodin vaihto.

Tämä ensimmäinen koti kuuluu hyvän ystäväni perheelle, joka on löytänyt jo uuden, isomman kodin parin korttelin päästä nykyisestä. Tuo uusi koti himottaa ystävääni niin paljon, että olisi kyllä minulta varsinainen ystävänteko myydä tämä nykyinen koti vaikka jollekin teistä lukijoista!? :)

Tässä nykyisessä kodissa on ihana viihtyisä takapiha, vaikka kyseessä onkin kerrostalo! Kodissa on kaksi makkaria ja niin toimiva pohjaratkaisu, että nelihenkinen perhe on elellyt tässä mukavasti! Sijainti on Mikkelin keskustassa, ja näin sisustajan silmin pyytäisin kiinnittämään huomiota keittiön keltaiseen seinään ja mosaiikkiparkettiin (joka on seuraava tulevaisuuden vaihtoehto kalanruotokuvioidun parketin jälkeen!).

 

 

sisustuskarpanen_myynnissa_4

sisustuskarpanen_myynnissa_5

myy_1

myy_2

Tämä toinen koti kuuluu puolestaa eräälle lähisukulaiselle, joka haluaisi muutta pienempään kotiin.

Tämä n. 100m2 kerrostalokoti on Jyväskylän keskustassa ja me olemme isäkärpäsen kanssa ihan oikeasti joskus suunniteltu tämän kodin ostoa! Koti on omaleimainen ja muuntautumiskykyinen. Täältä löytyy kaksi kylpyhuonetta, takka ja pitkä parveke. Kolme makkaria ja yhdestä makkarista on käynti parvekkeelle.

Talo on rauhallisen kadun varressa Tourujoen läheisyydessä.  Mielessäni olen sisustanut tämän kodin uusiksi jo monta kertaa, ja koska minä en nyt sitten kuitenkaan pääse tätä sisustamaan, niin toivon että tänne muuttaa joku muu sisustusfriikki!?

 

 

sisustuskarpanen_luksuspiilo_4

sisustuskarpanen_luksuspiilo_1

sisustuskarpanen_luksuspiilo_2

Tämä viimeinen koti on sellainen jonka voisimme ihan oikeastikin tässä elämäntilanteessa ostaa (tuo edellinen keskustan kerrostalokoti on meidän tarpeisiin vähän liian pieni ja väärällä alueella).

Joskus ison omakotitalon huoltaminen, siivoaminen ja kunnostaminen stressaa ja ”yksinkertaisempi” asumismuoto houkuttelee. Tässä Kortepohjan rivitalokodissa olisi tarpeeksi huoneita, tarpeeksi remontoitavaa ja tarpeeksi lyhyet välimatkat lasten harrastuksiin. Olen joskus aikaisemmin asunut samanlaisessa asunnossa ja asuinalueen rennonletkeä ja yhteisöllinen tunnelma on jäänyt positiivisesti mieleen.  Tämä 60-luvulla rakennettu, osittain suojeltu, tiivis ja matala korttelimiljöö oli aikanaan suunnannäyttäjä modernimpaan rivitalorakentamiseen.

Alakerrasta löytyy takkahormi. Keittiön ja kylppärit räjäyttäisin uusiksi, mutta nuo ihanat portaat jättäisin just noin, miten ne alkuperäisestikin ovat olleet!

Ei kommentteja: