5.9.2013

Eteisen sisustus

sisustuskarpanen_projekti_1

sisustuskarpanen_projekti_2

sisustuskarpanen_projekti_3

sisustuskarpanen_projekti_5

Eteisessä on tällä hetkellä tällainen sisustus. Tapetti on Estan Bubble-mallistosta.

Pieni Chippendale hyllykkö jäi appiukolta ylimääräiseksi ja se passaa minusta hyvin uuden tapetin kanssa. Hyllykössä on ollut joskus lasiliukuovet, mutta nyt meillä se toimii paremmin avohyllynä. Valkoinen torso on kirpparilöytö ja sen kaulaan voi riputaa kotiin tullessa helmet ja muut roikkuvat hepeneet.

 

Peltirasioissa voi säilyttää kaikenmaailman avaimia, etukortteja ja muuta tarpeetonta jota ei oikeasti tarvita ikinä!? Aurinkolasit, kenkälankit, laukunhihnat, varanapit ja muut "vähän enemmän tarpeelliset tavarat" voi työntää pieniin vetolaatikoihin. Takkien säilytys on vastakkaisella seinällä.

 

Tämä sisustus on ollut testissä jo reilun kuukauden ja ihan hyvältä tämä tuntuu myös käytännössä. Itse arvostan nimenomaan sisustuksia jotka toimii! Meillä tämä on enemmän aikuisten eteinen, lasten eteinen on tuulikaapin toisella puolella.

 

Muistatteko enää miltä tämä eteinen näytti ennen? Aika monta viritystä, naulaa, taulua, peiliä ja kaappia tässä eteisessä on bloggausvuosieni varrella ollut! Uusimmassa Divaani lehdessä on sivun kokoinen juttu tästä uudistuksesta ja siellä on myös kuva lähtötilanteesta! :)

 

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mites toi ihana bambisäilytin?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Bambisäilytin on itseasiassa mun laukku! :) Siinä on sellaiset jäykät muoviset kantokahvat ja ne on kuvassa taitettu sinne laukun sisään. Laukku on ostettu ainakin kuusivuotta sitten Tukholmasta.

Piia kirjoitti...

Tykkään! Ja toi tapetti on tosi herkku. Kiva graafinen tausta tuolle hyllylle tavaroineen.

sanna matilda kirjoitti...

Wou! Aivan superhyperihana tapetti! <3

Hanna kirjoitti...

Tosi ihana! Mä kun elättelin että olisi ilmestynyt kioskille myyntiin ;)

Heidi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Bambilaukku tosi söpö!