5.5.2013

Safarikesä!

sisustuskarpanen_safarikesa_1

Tässä lisää eilisiä kirpparilöytöjä. Esittelen löydöt tällä kertaa näin muotilehtien tyyliin. Ainakin itse olen vakuuttunut siitä, että jos hintalappuihin laitettaisi nollia lisää, menisi tämä setti ihan täydestä paremmallekin laatuhifistelijälle!?

Oletteko valmiina? Nyt alkaa fiilistely:

 

" Suojaa kutrisi auringolta ja viimeistele klassinen safarilook ryhdikkäällä olkihatulla!" " Tequila vai Sangria? Kiiltäväpintaisen melamiinitarjottimen ympärille on punottu trendikäs rottinkireuna."" Kesällä silmät peitetään näyttävillä aurinkolaseilla! Laura Biagiotti aurinkolaseissa on aito 80-luvun henki!"" Suuri, jääpaloilla täytetty alumiinivati on helteisen kesäterassin keidas. Jäähdytätkö siinä juomasi vai kasvosi?"" Neljä vuotiaan sararilook on astetta värikkäämpi. Mustapohjainen T-paita sopii vihreiden, keltaisten tai valkoisten shortsien kanssa!";DD SIISTIÄ JA IISIÄ! Tällaistako tarinointia se muotitoimittajan työ on?! Melkein jo tuli sellainen olo että tuotteiden yhteishintaan voisi lisätä jopa kaksi nollaa, jos nämä vaan olisi esitelty tiettyjen nimien yhteydessä, ja oikeiden lehtien sivuilla!? ;D

 

Oletteko muuten te muut kirppareiden koluajat huomanneet sellaisen ilmiön, että samalla reissulla tulee löydettyä saman värisiä tai tyylisiä tavaroita? Minä olen huomannut, että kun tavaroiden maksun aika lähestyy, on koriin kasautunut tavalla tai toisella yhtenäinen setti! Monesti olen jo ensimmäisen löydön kohdalla vain todennut että "- jahas, tää reissu oli sitten sinetöity tähän värimaailmaan... "

7 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Joo, ehdottomasti iskee joku samuushakuisuus kirpparikierroksella. Safari useinkin.

Sarp kirjoitti...

Kivasti esitellyt kirppislöydöt.
En ole huomannut tuota teemallista ostamista,
mutta pitääpä kiinnittää huomiota seuraavalla kerralla,
voihan olla että juuri niin tapahtuu vakkei sitä itse noteeraa :).
Onpa teillä päin muuten edukkaat kirppishinnat. Hieno homma.

Noora kirjoitti...

Joo, hyvin natsaa yhteen. Jos tuo kukkapita ei päädy nelivuotiaalle, voisit tuunata siitä tarjoilijan topin ja kokonaisuus ihan kymppi!

Sari kirjoitti...

Juurikin näin...oma maku ja väriskaala konkretisoituu todellakin sinne korin pohjalle..aikas jännä juttu:) Ja loistavat on siun löydöt, onnittelut:))

sisustuskärpänen kirjoitti...

Edukkaat kirppishinnat, tai hyvä löytönenä!?? ;D Ihan samanlaiseen alumiinivatiin ihastuin samalla reissulla pari pöytää aiemmin. Siinä vadin hinta oli muistaakseni 12€!! Tämä minun 4€ vati oli alahyllyllä kaiken alla, mutta niin vain vainusin sen sieltä! ...aikaa se kyllä vei. Viime viikonloppuna vietin kirppareilla yhteensä jotain 4h, mikä oli kyllä jopa minulle melkoinen maratooni... :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

;DD Lähdetkö mun työpariksi muotilehteen?!?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä! Ja sitten löytyy vielä "kaikkea kaikille muille!" -tää sopis ihan älyttömän hyvin kaverin keittiöön, tää on jus sen yhden blogin näköinen ja tää menis hyvin JOS ois sellainen sohva kun eilen ilmestyneessä sisustuslehdessä... huoh... välillä ihan unohtaa mitä juuri itse tarvitsisi ;D