19.4.2013

Viikko pulkassa...

sisustuskarpanen_huivi_1

sisustuskarpanen_huivi_2Oman kioskin ovella lähdössä kotiin. Kaulassa uusi muodikas "mummohuivi" ja korvissa pampulat. Ulkona ei ole keväästä tietoakaan!? Meillä on tiedossa taas yhden syntärit tälle viikonlopulle, ja toivottavasti ehdin päivittää myös blogia.... Juttuja olisi paljon, mutta aikaa vaan aina niin vähän. Puuuh...

Mutta hei! Oletteko huomannut että sivupalkissa on linkki minun Pinterest tiliin!? Olen vielä aika alussa "pinnaamisen" kanssa, mutta käykääpä katsomassa löytyykö sieltä jotain inspiraatiota viikonlopuksi?!

Viimeaikoina olen itse ihaillut erityisesti kansion Rakentaminen ensimmäistä kuvaa. Äidillä on mökkitontti tuolla "keskellä ei mitään" ja siellä umpeutuu rakennuslupa reilun vuoden päästä...

2 kommenttia:

Kesänaapuri kirjoitti...

Hei, mitäs ne on nuo kahvipurkit, joissa on kuosina vanha merikartta? Tykkäisin tuollaisista meidän mökille, eikä olis pahitteeks jos sattuis karttakin vielä kohilleen... :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi! :) Ne on tosiaan vanhoilla kartoilla päällystettyjä purkkeja! Myäs ihania pyöreitä punaisella kannella löytyy! Jos haluat valokuvia, laita minulle vaikka sähköpostia heidi.lehto (ät) sisustuskarpanen.com :) nuo keskikokoiset on muistaakseni 8€/ kpl.