10.4.2013

K 367

sisustuskarpanen_turkoosi_6_6

sisustuskarpanen_turkoosi_4_4

...mutta mikä oli itse projekti!? Se on aika iso, se on keittiössä ja se pitää maalata vielä toiseen kertaan!

Jokaisen projektin väliin tuppaa aina tulemaan sellaisia vähän pienempiä "väliprojekteja", ja esittelen nyt ensin sellaisen. Ennen kuin pesin telat ja pensselit puhtaiksi, tein pienen kierroksen turkoosi pensseli ojossa huoneesta toiseen. Ikean iso puulautanen lymyili varaston hyllyllä, ja se valikoitui uhriksi tällä kertaa. Ihan kiva tuli, ja sopii ainakin väriltään sitten siihen uuteen... (hi hih!) ;)

 

4 kommenttia:

Anna/Kotikolmio kirjoitti...

Ihana tuli tosta kulhosta.
Pyrin myös itse käyttämään kaikki maalinjämät aina pieniin projekteihin, ettei mitään tarvitsisi hävittää.

santtu kirjoitti...

Onkohan se kokonainen seinä.... Innolla odottelen :)

Emilia kirjoitti...

Turkoosi on ihanaa! Takerruin tuohon "ennekuin pesin" lauseeseen, pakko tarkistaa että ethän pese maalaustyön välissä vehkeitä turhaan, vesiohenteiset säilyvät muovipussissa tiiviisti päiviä (viikkoja ;) ) ja liuotinpohjaiset vesiastiassa. Ihan vaan varmistin ettet tee turhaa työtä!
Tosin tälle laiskalle maalarille käy usein niin että hyvät (kalliit) vehkeet unohtuvat projektien venyessä pusseihin, eivätkä ne ikuisuutta kestä kuivumatta :(

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihan samoja "ylläreitä" mäkin aina joskus löydän, pussitus on siis ollut käytössä :) Vinkki oli kuitenkin oikein oivallinen, sillä pussittamalla säästyy paljon maalia ja "valmiit maalusvehkeet" ruokkii inspiraatiota ja uusia projekteja! ;) Kiitti kaikkien lukijoiden puolesta!