22.3.2013

Tavataan messuilla!

sisustuskarpanen_messuosasto_1

sisustuskarpanen_messuosasto_2

sisustuskarpanen_messuosasto_3

sisustuskarpanen_messuosasto_8

sisustuskarpanen_messuosasto_9

sisustuskarpanen_messuosasto_10

sisustuskarpanen_messuosasto_13

sisustuskarpanen_messuosasto_14

sisustuskarpanen_messuosasto_15

sisustuskarpanen_messuosasto_16

Huomenna alkaa Elämysmessut Jyväskylän Palviljonkissa. Tällä kertaa Sisustuskärpänen on suunnitellut Viherlandian messuosaston, D1 halliin. Viherlandian tavoitteena oli uudistaa messuilmettään, ja osastolle toivottiin jotain ihan muuta kuin kivimuureja, istutuslaareja ja laattapihoja.

 

...Tuumasta toimeen: ideoin osastolle kukkivan, perinteisellä ruutumallilla toteutetun puutarhan. Lattiamatosta toteutettiin suorat "hiekkapolut", jotka kulkevat värikkäiden lavojen välissä. Lavoilla on omat väriteemat: keltainen on puisto, vaaleanpunainen on oleilupuutarha, sininen on metsä, ja lila edustaa hyötypuutarhaa. Lavat rakennettiin vaihtolavoista.

Suuri "vajan seinä" rakennettiin raakalaudasta ja se maalattiin herkullisella lilalla. Osastolla laulaa metsän linnut, ja ilmassa tuoksuu täyteläinen rosmariini, keväinen norjanangervo ja raikas narsissi. Kun puutarhasta kuljetaan vajan puolelle, aukeaa aivan toisenlainen värimaailma: ruskeaa, mustaa, sinkkiä ja puuta. Vajan puolella on säilytyksessä mm. puuntaimia ja työkaluja.

 

Tämä on ollut minulle todella mieluinen ja mielenkiintoinen projekti! Huomenna on jännittävää kuulla mitä messuvieraat tuumaavat uudistuneesta Viherlandian ilmeestä!? Ainakin talon oma väki on ollut hyvin tyytyväisen oloisia, ja itsekin olen lopputulokseen tyytyväinen.

 

Myös minä olen huomenna paikalla tällä osastolla, eli tervetuloa moikkaamaan! Me jaamme Suskin kanssa "päivystysvuorot", eli jompi kumpi on koko ajan paikalla (ääh, enhän ole vielä edes ehtinyt kertomaan teille miten mukava yhteistyökuvio meille syntyi Suskin kanssa hänen harjoittelujakson loputtua... no mutta tulkaa huomenna käymään messuilla, niin me kerromme! :)

Ai niin, ja sitten vielä: minulla on messuilla molempina päivinä oma pieni "show". ;D Olen nimittäin luvannut pitää messuvieraille tietoiskun aiheesta Parvekkeen sisustaminen! Tietoiskut on molempina päivinä klo 14.30 (arvatkaa jännittääkö yhtään?... =))

2 kommenttia:

Sarp kirjoitti...

Näyttää tosi herkulliselta!
Tykkään just tuosta että värikäs ulkopuoli muuttuu luonnonsävyihin sisäpuolella.

Nuukaska kirjoitti...

Ihanalta näyttää. Harmillisen kaukana olen Jyväskylästä. Hauskoja messuja!