1.3.2013

Pihapöydästä pelipöydäksi

sisustuskarpanen_poyta_1

sisustuskarpanen_poyta_2

sisustuskarpanen_poyta_3

 

Isommalle olkkarinpöydälle on ollut kysyntää; Arfikan kartta on joutunut leijumaan osittan ilmassa, eikä rahoille ole ollut laskupaikkaa. Timantit on pitänyt laittaa pöydän alle, ja noppaa on heitetty pelilaatikon kanteen…

 

Ajattelin hakea vilpolasta olkkariin isomman pöydän, mutta ääsh… sen pöydän laitoinkin viime kesänä pihamaalle, ja sen päällä oli nyt vajaa metri suojalunta. Periksi en kuitenkaan antanut, vaan kaivoin pöydän lumen alta, sulattelin, pesin ja kuivasin ja kannoin olkkariin!

 

Yhtään Arfikan tähteä tässä ei ole vielä ehditty kisailla, mutta maljakoita mallailin pöydälle vähän. Huomaatteko, että tuon keltaisen maljakon jälkeen olen törmännyt kirpparilla pariin muuhunkin mukavaan maljakkoon! Oikeasti tässä pöydällä olisi hyvä olla vain yksi iso maljakko (täynnä ihania kukkia!), joka olisi helppo nostaa pois sitten kun pöydälle on muuta käyttöä.

Mielessäni pyörii iso, pullea, värillinen vaasi, jonka suuaukko ensin kapenee mutta leveneekin yllättäen juuri ennen kukkasia… Aika harvinaista että mielessäni on näin tarkasti piirtynyt kuva jostain tavarasta!? Yleensä teen kaikki hankinnat niin, että ensin näen tavaran ja sitten keksin mihin ympäristöön se sopisi. Mutta ihan jänskää sisustaa välillä näinkin päin, ja haeskella jotain tiettyä muotoa, väriä tai materiaalia!

 

Ai että onko nuo ne ihanat kukkaset? Juu ei, nuo käkkärät on viimekesältä kuivuneita koiranputkia, mutta sopivat ihan hyvin väliaikaisesti korvaaman sitä ihanaa kirjavaa, tuoksuvaa ja rennosti kukkivaa kimppua! ;)

 

1 kommentti:

MS Ordinary kirjoitti...

Kauniin näköinen tuo eriväristen maljakoiden yhdistelmä!