20.12.2012

Porsaita äidin...

 ..oomme kaikki, oomme kaikki. Ja osa toimii välillä vähän lehmänäkin! ;) Imetyshommat on minun osalta jo historiaa, mutta hilpeää emakko rintamerkkiä kannan ylpeänä. Se on vähän kuin kunniamerkki!?

 

Voipi kyllä olla että jos joku olisi tullut tarjoamaan minulle tällaista lehmä rintamerkkiä silloin pumppausten, yösyöttöjen ja liivisuojusten kuumimpana kulta-aikana, olisin saattanut tempaista kuonoon... Sen verran totista touhua se homma toisinaan on! Nyt jälkikäteen aiheesta voi kuitenkin jo repiä huumoriakin, ja olen ylpeä että imetin sen aikaa kun imetin!

 

Tätä lahjavinkkiä en siis voi suositella tuoreelle isälle joka etsii rakkaalleen korua. Mutta kaikille muille naisille tämä on hyvä lahja; se on leppoisa kannanotto rintojen tarkoituksesta.

4 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Mahtava koru! :D Ja juu, tässä vaiheessa minäkin osaan jo nauraa oikein makoisasti, mutta silloin puolitoista vuotta sitten en... Mulla meni 3-4 tuntia päivässä siihen pumppaamisrumbaan, käsipumpulla vielä, kun ennen kaksosten syntymää vielä elättelin kuitenkin toiveita siitä, että onnistuisin imettämään molemmat samanaikaisesti... No ei sitten onnistunut, muutaman kerran kyllä sinnikkäästi yritin, mutta silloin pääsi itku meiltä kaikilta... Pari jännetuppitulehdustakin sen puolen vuoden aikana oli. :)

Anonymous kirjoitti...

En käsitä miten joku voi imettää kahta vauvaa kerrallaan?! Yhdessäkin on jo täysi työ! Toki imetyskokemuksetkin on hyvin yksilöllisiä, mutta minä en ainakaan halua hehkuttaa vain imetyksen auvoiseksi tekevästä onnesta ja täyttymyksestä. Niin moni ystäväni on kokenut ainakin imetyksen jossain vaiheessa myös turhautumista,kipua tai ahdistusta. Rankkaa duunia siis! Saadaan olla itsestämme ylpeitä, ja sinä etenkin kun kahden edestä jaksoit urakoida! :)

Maire kirjoitti...

Ääk, ihan mahtava possu ja poikaset! Täällä ihaillaan isommalla joukolla :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Lähti vahingossa nimettömänä tuo edellinen kommentti :) ...puhelimesta kun lähetin.