30.6.2012

Idean odotus

Minä olen sitä mieltä, että jos meinaa olla luova, täytyy olla materiaalia ympärillä! Saatan jopa kärsiä valkoisen paperin kammosta? Kerään materiaalivarastoa puhtaasti intuition varassa, mutta en koskaan osta sinne mitään kallista. Vieraan silmissä työhuoneeni saattaa näyttää hallitsemattomalta kaaokselta, mutta minulle se on henkisten voimavarojeni tyyssija!

 

Kun "pakko saada aikaiseksi jotain" -olo iskee, on helpottavaa tietää, että ainakin kymmenen keskeneräistä projektia odottaa alakerrassa. Joskus vain näpertelen ja pyörittelen joitan materiaaleja käsissäni ja saan lievää helpostusta jo siitä! Muovisten vyönsolkien rento väriyhdistelmä voikin tuoda mieleeni aivan uuden, ihan toiseen aiheeseen liittyvän idean!

 

Kirppareilta sorrun ostamaan kaikenlaista, mitä saa kerralla paljon. Mieluiten kuitenkin sellaista, mikä vie tilaa vain vähän! Ensin ostin vain kymmenkunta tulitikkuaskin kantta, mutta nyt niitä on jo ainakin 50.

 

Kuppivetimet odottelevat jotain nostettavaa parikseen, ja apteekin sinettitarrat mitätahansa ideaa!? Näiden tavaroiden lisäksi materiaalivarastosta löytyy kokoelmat mm. muovieläimiä, lampunvarjostimia, taulunkehyksiä, shakkinappuloita, pitsiliinoja, puuhenkareita, ruokailuvälineitä, vöitä ja vuokia.

 

Materiaalivarasto täydentyy tasaisella tahdilla. Ideat ja inspiraatio puolestaan kulkevat ihan omia aikojaan! :)

 

 

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Tuohan on taidetta. Arkisten esineiden estetiikkaa. Samaa sukua kuin juuri parhaillaan Suomen Käsityön museossa nähtävillä oleva Anu Tuomisen 'Sormenjälkiä' -näyttely. Suosittelen:)
http://www.craftmuseum.fi/nayttelyt/12_tuominen.htm

Annukka kirjoitti...

Ihanaa että meitä hamstraajia löytyy! Inspiraation tulviessa pitää todellakin olla varaa valita, ja jos yksi homma tökkii, voi hyvin aloittaa toisen kun materiaaleissa on mistä valita! Ja joskus tarvittavien materiaalien keruu vaatii aikaa ja onnenkantamoisia, joita odotellessa voi sitten lykkiä eteenpäin niitä toisia projekteja. :)

Onneli kirjoitti...

Ihanaa sälää!

Noista vuoista tulee heti mieleen joulukuusenkoristeet, joskaan kuvasta ei ihan näe kuinka suuria ovat mutta ainakin pienet vuoat sopisivat siihen tarkoitukseen hyvin :)

SuZki kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa olen sivuillasi INNO-ohjelman tiimoilta, sinun sivuillasi käytiin tänään näytetyssä ohjelmassa, oli kai joku uusinta? Tämä sinun huoneesi olisi toiveiden täyttymys. Varasto jossa voi hypistellä ihania luovia tavaroita. Olen kanssasi samaa mieltä, että jotta tulee ajatuksia tehdä jotain, pitää olla sitä materiaalia. Kirppikseltä. Vielä puuttuu mun ihanat käynnit kirppiksillä, rauhassa...

Toi vanhanaikainen paperi on mun suuri haaveeni. Niitä aion metsästää.

Andreas kirjoitti...

Hei mistä olet löytänyt noita vetimiä?
Keräätkö kaikkea vain itsellesi vai myytkö myös? :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi! Vetimet on jostain kirpparilta, en enää muista mistä. Jos haluat ostaa niitä, niin myyn kyllä ihan mielelläni! Muutenkin kierrätän tavaraa aika hanakasti, eli kyllä melkein kaikki mitä omistan on myytävänä! ;) Nuo vetimet voisin myydä 2€/kpl Ole yhteydessä vaikka sähköpostilla hhlehto (ät) gmail.com jos innostut.