24.4.2012

Urbaani Nurmi-turbaani

Kuinka ne muotibloggaajat onnistuvat ottamaan itsestään niin hyviä kuvia? Minä yritin peilin kautta kuvata tätä uutta Nurmi-turbaania, mutta koko ajan oli käsi, kamera tai nenä väärässä paikassa. Jossain vaiheessa kuvaussessiota kuitenkin opin, että peili kannattaa pyyhkiä, ja että silmät näyttää ainakin promillen selvemmiltä, jos katsoo peilissä näkyvää kameraa, eikä itseään!

 

Ryhdyin hattuihmiseksi tässä jokin aika sitten, ja elo on ollut oikein huoletonta ja tyylikästä (no, kuvissa se nyt ei ehkä ihan siltä näytä). Minulla on jo aika monta hattua ja tällä hetkellä lempprini on tämä Nurmi Clothing turbaani. Turbaani on valmistettu ekopuuvillasta ja sen suunnittelija Anniina Nurmi on erikoistunut ekologiseen pukeutumiseen. Nurmi-turbaani on päässä mukava ja pysyy tukevasti kuosissa, toisin kuin huiviviritelmät, joita aiemmin harrastin. Turbaani on juuri sopivan rento ja hieno yhtäaikaa ja vaikka en olekaan mikää himopukeutuja, niin turbaani päässä on aina "pukeutunut" olo!

 

Tässä vielä kuva turbaanista Nurmi -sivuilta, ihan vakavasti otettavan mallin päässä: 

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Kaunokainen! ja ihana turbaani!

Heta kirjoitti...

Itseasiassa myyvempi sinun päässäsi! :D

Rillirousku kirjoitti...

Ha, tuo viimenen kuva on just se kuva, kun vessan peilistä kulahtanutta naamaansa kattelee ja lopulta se aina päätyy tuohon ilmeeseen. :D Hyvä malli oot, heti kiinnostuin ja meen kyylään nuo sivut.

santtu kirjoitti...

Hieno on turbaani ja malli myös :)Tähän turbaaniin vois kyllä ihan hyvin tulla himo, mutta kun en voi pitää minkään sortin päähineitä. Ihan sama minkälaista pipoa tai lätsää sovitan, aina näytän iha sialta :D

murju kirjoitti...

Posti toi raidallisen turbaanimyssyn kotiovelle ja se on ollut päässäni miltei yötä päivää. Ihana! Tuo musta himottaa yhä, siihen vois laittaa vielä jonkun timantin keskelle!