4.4.2012

Moderni kylpytynnyri

Facebookissa huomasin, että yksi vanha tuttuni on lähtenyt kehittelemään tällaisia moderneja kylpytynnyreitä, eli Kylpyreitä. Innostuin aivan valtavasti! Harmi vaan, että juuri viimekesänä raahasin sen valurautaisen ammeen takapihalle... Kylpyri lämpiää puulla, sähköllä tai nestekaasulla. Sen pohjalla tuikkii led-valot ja materiaali on 100% kierrätettävästä muovista. Käyttöikä on (melkein) ikuinen ja sisäosan saa lähes millä tahansa värillä! Kauppakin on kuulemma lähtenyt käymään hyvin, enkä kyllä yhtään ihmettele!

 

Tämähän on ihana vaihtoehto niille puupaljuille tai jättimäisille poreammeille. Harmaalla tai pinkillä sisäosalla Kylpyri istuu hyvinkin moderniin pihaan. Kylpyrin voi myös upottaa vaikkapa terassin sisälle.

 

Hyvä, hyvä meidän kylän pojat! Mitähän muuta ne vielä keksiikään!?

4 kommenttia:

Evaberry kirjoitti...

Eikö "100% kierrätysmuovi" tarkoita kierrätettyä muovia? Ehdin jo innostua, mutta tuotesivulla sanotaankin "valmistettu kierrätetTÄVÄSTÄ muovista". Ei ihan sama asia. Mutta hienon näköisiähän ne on.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos huomiosta! Minä jotenkin heti ajatuksissani mielsin että kierräteTYSTÄ. Korjaan tuon heti. :)

SuperSanna kirjoitti...

Upeita! Varteenotettava vaihtoehto sitten joskus kun hamkimme tynnyrin pihasaunan kupeeseen!

mari kirjoitti...

Jo oli ihana! Eteenki ku tuon sisustan värin voi valita :) Tynnyriä ollaan jossain vaiheessa terassille suunniteltu ja rakennusvaiheessa se otettiin huomioon viemäröinnin asentamisella. Tää vois loistavasti muuttaa sinne terassille :)))