29.12.2011

Hei hei Joulu... 

Hei hei ihana kuusi! Tänä vuonna meillä oli kaikkien aikojen kaunein kuusi. Minusta se oli kaikkein kauneimmillan juuri ennen koristelua. Tuoksuvana ja tuuheana.

 

Hei hei kynttiläkausi! Välipäivinä olen poltellut kaikki kynttilänjämät pois, sillä tammikuussa alan jo odottamaaan aurinkoa ja kynttilänvalo tuntuu lähinnä vain haikealta...

 

Hei hei pitkät aamut. Sellaiset, mitkä alkaa vaikkapa keijun kanssa Legoja rakennellen! Työt, kiireet ja tarkasti organisoidut aamulähdöt on jo ihan ovella...

 

Hei hei yösyönti! Ihanat pitkät illat jotka venyy kevyesti yli puolenyön. Aikuisten elokuvaillat ja yöpalat, juustot ja vihreätkuulat!

 

Hei hei suussa sulava toffee ja muut herkut! (...näiden kohdalla jäähyväiset on kyllä aika lyhyet. Olen nimittäin huomannut, että minkä edestään hävittää, sen lanteiltaan löytää...!)

 

Hei hei vanha tietokone. Tänä jouluna sain ihanimmat lahjat koskaan! Yksi niistä oli uusi läppäri, muut lahjat pidän salaisuutena ;)

3 kommenttia:

Vihreä Lintu kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi pitkään. Laitoin sinulle haasteen: http://vihrealintu.blogspot.com/2012/01/haaste.html Ajattelin, että ekohenkisenä ihmisenä voisit hyvinkin lähteä mukaan haasteeseen. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mielenkiintoinen haaste! Kiitän siitä kovasti :) Tällaista en olekaan ennen kuullut ja on mielenkiintoista seurata ketkä lähtevät mukaan. Olen kyllä jonkin verran ekohenkinen, mutta olen myös aikapaljon turhamainen ja tämän haasteen toteuttaminen on minulle sula mahdottomuus :) Jo kahden sentin tyvikasvu saa oloni tuntumaan likaiselta ja suttuiselta (en tajua miksi, eihän luonnollisen värinen tukka ole alkuunkaan sama kuin likainen tukka!!). Muutenkin elän juuri nyt lievää ja myöhäistä kolmenkympinkriisiä ja olen juuri päättänyt satsata itseeni enemmän rahaa ja turhuuksia, kuin ehkä ennen. Nöyränä siis laitan haastetta menemään eteenpäin ja toivotan tsemppiä haasteen toteuttamiseen! :) Ja minusta se polkkatukka-logo blogissasi on ihan mahdottoman hieno!!

Vihreä Lintu kirjoitti...

Luulen, ettei se niin paha rasti ole, kunhan se oma väri vähän tuulettuu auringossa ja saa sävyjä. Ja hyvä leikkaus tietysti hiuksiin ja muu itsensä hemmottelu ja pehmeämmät kosmeettiset keinot käyttöön! :) No, mutta haastetta eteenpäin vaan! ;)