27.10.2011

Mieti ku ois...Mieti ku ois...!  on yksi niistä spontaaneista lempilausahduksista, joita kirpparilla suustani livahtaa! "Mieti ku ois iso olkkari ja haluais jotain vähän roheampaa kirjahyllyratkaisua!?" 160€ viidestä metristä tukevaa kirjahyllyä ei ole mielestäni paha. Tai jos tekisi upouuden pienen vessan, niin mieti miten ihana olisi, jos lavuaari olisi tuollainen vanha ja ruosteinen "helmi" kiiltävien kaakaleiden keskellä?!

 

Mieti kun olisi vielä yksi vauva, niin sen voisi laittaa nukkumaan just tuollaiseen rottinkikoppaan!?

"Ja täällä, kato! Mieti kun ei ois niin paljon täkkejä varastossa tyhjän panttina, niin ostaisin kyllä tämän!"

 

Oli loistava idea ottaa kamera mukaan kirpparille. Jo se, että saa tavarasta mukaansa kuvan, korvaa osittain löytämisen ja ostamisen euforista tilaa! Nämä löydöt jäivät odottamaan ottajaansa Seppälän kirpputorimarketille.

3 kommenttia:

Minna.K kirjoitti...

Upee toi kirjahylly! Voi kun olisi superiso olohuone! Ja todellakin kamera on pakko olla aina kirpparilla mukana. Vaikkei mitään ostaisikaan niin on kiva ottaa kuvia esineistä jotka inspiroi :)

Noora kirjoitti...

osta ihmeessä tuo täkki! 10-20 täkkiä päällekkäin laverin päällä on tooosi siistin näköinen pino:)

Susanna kirjoitti...

Mieti, etsin n. 4 vuotta sitten tollasta rottinkikoppaa mun vauvalleni. Sillon niitä ei tullut missään vastaan. Nyt tosi usein... Plaah. En mä enää tollast tartte! :)