22.8.2011

Rusinat pullasta

Osa lukijoista on toivonut, että esittelisin enemmän myynnissä olevia, tai myyntiin lähteviä Sisustuskärpäsen tuotteita. Jokunen lukijapalaute on myös tullut siitä, että blogini on kaupallistunut liikaa... Itse taas kaipaan jo kolmatta vuotta kestäneeseen blogiharrastukseen hieman lisää haasteita.Rusinat pullasta-sarjassa yhdistyvät nämä kaikki! Maanantaisin ryhdyn päivittämään maukkaita sisustusyhdistelmiä kierrätyshengessä.  Samassa sarjassa esittelen myös aina yhden Sisustuskärpäsen tuotteen, jonka saa herkullisella alennuksella vain sen viikon ajan! (Viikon tuote päivittyy aina viikoksi, tuonne sivun oikeaan laitaan.)

Sisustusideoiden metsästäjät saavat fiilistelyjä tunnelmasta toiseen ja vinkkejä tavaran kierrättämiseen! Minulle puolestaan riittää haasteita mielenkiintoisten tavaroiden löytämisessä, sekä lupaamani päivitystahdin pitämisessä ;)

 

Muutoin blogin päivitys jatkuu entiseen malliin. Toivottavasti tämä idea on lukijoiden mieleen, ja antakaahan reippaasti palautetta, miltä homma alkaa vaikuttamaan!? :)

 

Ensimmäsessä osassa kannustetaan:
 

"Poliisin sininen" ja "prinsessan pinkki" on mainio pari. Pojan huoneessa tummaa sinistä voi käyttää paljon ja rohkeasti myös isoissa pinnoissa. Valkoisella raikastetaan ja pinkillä särmätään!

Vanha bussikyltti löytyi tienposkesta (ei kuitenkaan kannata "löytää" niitä, mitkä ovat kiinni pylvään päässä, levikkeen kohdalla! ;)) Lipputyyny on ommeltu froteesta ja nylonvyöstä. Pinkkiin muovisaaviin mahtuu paljon pikkuautoja, legoja tai junaradan osia. Sama saavi toimii myös vesileikeissä, vaatekaapissa, pyykkikorina, booliastiana, ulkoleluna, kaljacoolerina, kissankäymälänä... ja monessa, monessa muussa!


 

4 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Loistava idea! Jään odottamaan innolla seuraavia postauksia!

Mahtava löytö tuo bussikyltti!

Elasa kirjoitti...

Mainio idea! Haasteita pitää olla itse kullakin!

Vanhoissa kylteissä on SITÄ JOTAIN.

Oona kirjoitti...

Tätä lisää!

Maire kirjoitti...

Musta idea on kiva, tietää mitä odottaa.