7.3.2011

Maanantain inspiraatio


Tänään on jännä päivä! Lapset menee ensimmäistä päivää päiväkotiin ja minulla on ensimmäinen OIKEA työpäivä Sisustuskärpäsenä. Aamulla päiväkodissa kaikki meni suht hyvin ja oma työpäivä alkoi oikein loistavasti, kun "prototyyppi" maanantaita odottaneesta inspiraatiosta onnistu näin hyvin. :)
Survimia on autotallissa nyt maalattuna kokonainen pieni joukko ja kattoon ripustamista varten on kehitteillä karun tyylikäs ratkaisu!
Tämä versio korunaulakosta jää tänne meille, sillä maali on tässä vielä väärää ja raidallisuutensa vuoksi vähän suttuisen näköinen...
Toinen inspiraation lähde tälle päivälle on tuo ihana pikkutytön kuva, joka on kirjasta Hymy lapselle.
Se on painettu vuonna 1961 ja täynnä hurmaavia valokuvia. Kirjan tekstiosa käsittelee letkautuksa lasten suusta ja tässä niistä yksi näyte:

"Pieni Riitta lukee lehteä ja pitkän tavailemisen jälkeen saa selville, että Persian hallitsijan puoliso odottaa lasta. Tyttö kysyy veljeltään: -Mistä se puoliso tietää, että saa lapsen? Poika pysähtyy leikeissään, miettii hiukan ja sanoo: No kai sillekin lehti tulee."

11 kommenttia:

Erjuta kirjoitti...

Aivan mieleton kekkaus! Saako naita sun ideoita kopioida, jos asuu tarpeeksi kaukana? Siis omaan kayttoon vain... :p Tykkaisin tuosta aivan valtavasti, ja ehdottomasti mustana!

Marja kirjoitti...

Hauska idea!

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Joskus olen miettynyt ihan samaa ideaa, mutta en ole saanut toteutetuksi. Näyttäisi toimivan!:D

JohannaK kirjoitti...

Ihana!!

PikkuBertta kirjoitti...

Mulla on ollut tuollainen naulakko pesuhuoneessa ainakin 15-vuotta,ja hyvin toimii.Minun versiossani varteen on porattu reikä ja siitä pujotettu nahkanauha...ei kun solmu päähän ja kattokoukkuun kiinni...Nuo on mainioita mökkiviemisiä...mäkkisaunalle vaikka useampikin...

Peurankello kirjoitti...

Oivallinen! Vau!

Anonymous kirjoitti...

Aika hauska idea! Täällä Etelä-Savossa kyseinen esine kulkee nimellä härkkin ja sillä sekoitetaan ruisleipätaikinaa puutiinussa...ihan perinnehistoriallisena tietona vaan;) Mukavasti oot tuonu tuon vuosisataisen esineen,jota isännät on emännilleen vuolleet, 2000-luvulle!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Yksinkertaista, skandinaavista ja niin freesiä! Ihana idea!

Anonymous kirjoitti...

Hei, voiko naulakkoa tilata nettikaupan kautta? En päässyt jostain syystä kauppaan tuon blogissasi olevan linkin kautta. Tarvitsisin juuri tuollaisen koruille.nimim. sormukset aina hukassa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi, Sormuksen hukassa! Naulakkoa VOI TILATA netinkin kautta, mutta sivusto on juuri nyt "remontissa"... :) Voit laitaa minulle postia osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com niin voin kertoa hinnan yms. jos haluat tilata sen jo heti!? Voin laittaa vielä tarkempia kuviakin sähköpostiin! :)

Pyykkilaudan uusi tehtävä! | Sisustuskärpänen kirjoitti...

[...] saan pelastaa jonkun vanhan tavaran nykypäivän käyttöesineeksi. Olen tehnyt taikinahärkeistä naulakoita, kenkälesteistä ovistoppareita ja vanhoista valokuvista [...]