19.12.2010

Suklaanmakuinen joulu

Nyt yritän rakentaa sanavalinnoillani jonkunmoisen aasinsillan sekä tuhon edellisen postauksen otsikkoon, että todelliseen syyhyn, miksi ryhdyin tätä kirjoitusta tekemään...
Eli, joulun tärkein elämyskeskus sijaitsee ehdottomasti suussa ja suuhun sulaa jouluna parhaiten juuri suklaa! Esteettisiin ja oivaltaviin elämyksiin taasen liittyy sivun oikeaan laitaan päivittämäni blogilista.
Voi herran jestas, mitä herkkuja noiden linkkien takaa taas löytyykään! Olen saanut palautetta, että jotkut seraavat muitakin blogeja juuri täältä minun sivuni kautta ja niinpä terästäydyin ja päivitin listan taas parhaimmilleen! Itsekin seuraan aktiivisesti juuri näitä sivuja. Jokainen vähänkin asiasta kiinnostunut tietää, että blogitarjonta on loputon ja toinen toistaan laadukkaampia harrastajia (ja ammattilaisiakin) putkahtaa "markkinoille" jatkuvasti.
Minun listani keskittyy "kärpäsmäisiin" arvoihin ja rentoon mutta laadukkaaseen tyyliin, sekä eräänlaiseen kotikutoisuuteen ja oivaltamiseen. Olkaa hyvät ja nauttikaa! Mielellään kiiteettömästi, suklaapala kielen alla ja villasukat jalassa. :)

Diagnoosi sisustusmania
Kenziepoo
Girl from the corner table
Kesällä kerran
Kotilo
Vihreä talo
Pilvitarhan paja
2h ja keittiö
Parolan asema
m2
Varpunen
Hello tiger!
Sisustan
Lintupönttö
Black white yellow/ 

(oh ho, miten sekava sepustus, mutta toivottavsti asiani ydin selvisi!?  ;))

2 kommenttia:

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Kiitos linkeistä. Pidän blogiasi yhtenä parhaimmista ja uskon, että siitä päätellen myös tuosta listasta löytyy hyviä. Vain kaksi oli ennestään tuttuja:)

Kotilo kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta <3