8.11.2010

Olipa kerran maa...


...missä mikään ei koskaan mennyt pieleen. Asiat rullasi juuri niin, kuin oli laskettu ja hukkaan heitettyjä työtunteja ei ollut missään. Laatu, kauneus ja käytännöllisyys kukoisti ympäri valtakuntaa!
Sellaisen maan lippuja näistäkin tyynyistä piti tulla, mutta karu ja armoton Siperia iski kesken valmistuksen... Tuo kermaisen pehmeä ja suloisen kaunis, armeijan huopakangas alkoi ikävästi nukkaantua pöydän, silityslaudan ja ompelukoneen välissä pyöriessään.
Uskomattoman kauniitahan näistä kaikista neljästä tyynystä tuli, mutta se, pysyykö ne näin kauniina onkin sitten jo toinen juttu... Koristetyynyinä nämä varmasti kestää, mutta esim. pesua en suosittele.
Koska haluan pitää laadun ja maineeni näiden tyynyjen osalta korkealla, en tarjoa näitä sen isommin minnekään myyntiin, mutta te hyvät blogissa vierailevat, saatte ostaa näitä nyt polkuhintaan!
Takaan, että kaikki tyynyt on siistejä ja "uuden näköisiä", vaikka ovatkin kierrätysmateriaaleista valmistettuja! ;)
Pitsit on kiinnitetty koneella ja tyynyn sisällä on uutta polyestervanua. Kuvia voi klikata suuremmiksi, jotta näkee tuotteen tarkemmin. Niin kuin jo edellisessäkin postauksessa totesin, niin meillä täällä kotona kulutus on aika kovaa, mutta jossain pikku ritareiden ja rimpsessojen ulottumattomissa nämä tyynyt edustaa varmasti ylväänä ja tyylikkäänä! :)
Hinta on 18€ sisältäen lähetyskulut! (jotka muuten on 10.05€ /lähetys)

Ja nyt on uutta tullut myös tuonne "myy"-linkin taakse! Siellä on sitten ihan viimoisen päälle priimaa kamaa! :) 

1 kommentti:

Anonymous kirjoitti...

Hei!Olisin kiinnostunut tuosta harmaa-valkoisesta tyynystä. Voitko laittaa siitä tiedot sähköpostiini sajokosk@jyu.fi. Kiitos ja kiitos ihanasta blogista myös :)Terv. J.P