2.9.2010

Sisustuskärpänen meni Katriinan KauppaanEilen oli Sisustuskärpäsen ensimmäiset "liikeneuvottelut"! Sympaattinen, hurmaava, vakuuttava ja reilu  kauppias Katriinan Kaupasta tuli meille.
Minä olin valmistellut silityslaudan päälle demopöydän tulevista ompeluksistani ja suunnitelmistani, ja sohvat olin ladannut täyteen jo valmiiksi ommeltuja Sisustuskärpäsen koristetyynyjä. Edellisenä iltana olin vielä hionut Rosita-tyynyn tuotekehittelyä ja lisännyt sisälle aaltoilevareunaisen liimakankaan. Jänskätys oli huipussaan!
Kun kauppias tuli paikalle, oli jännitys kuitenkin tipotiessään, sillä joillakin ihmisillä on luontainen kyky olla "sulattajia"!
Meillä kahdella luisti juttu oikein hyvin, ja "liikeneuvottelun" (istuimme meidän olkkarin lattialla tyynyjä syleisämme möyhien) lopputulos oli oikein mieluisa: Katriinan Kauppa otti myyntiin Sisustuskärpäsen, kierrätysmaterialeista valmistettuja sisustustuotteita! Ainakin nyt aluksi meni kaikki ompelemani Rositat ja T-tyynyt! Parasta kuitenkin oli se, että kauppias oli kiinnostunut myös tulevista tuotteistani!

Tämä on loistava tilaisuus minulle ja antaa kovasti taas uskoa omiin tekemisiin.
Katriinan Kauppa on juuri oikea väylä Sisustuskärpäsen ompeluksille, sillä kaupan liikeideana on juuri kierrätys ja  käsityöläisyys. Muutenkin olen innoissani seurannut kaupan menestymistä täällä kotikaupungissani: että osataan me maalaisetkin olla jo vähän terendikkäitä ja ekologisia yhtäaikaa!! ;)

9 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Hieno homma!Onnea ja menestystä yhteistyölle :)

Ruusu kirjoitti...

Onnittelut menestyksestä!

Karhu kirjoitti...

Onnea yhteistyölle!!Käyn päivittäin ihastelemassa raikkaita kuviasi, nokkelia ratkaisuja sisustuksessa ja hauskoja kirppislöytöjä. V A U !!Todella inspiroivaa!ISO KIITOS tästä blogista! Varma inspiraation lähde.. kun ei huvita siivota, selailen kuvia ja tekee taas mieli siivota ja laittaa omaa kotia. :)

sku kirjoitti...

Hieno juttu! Onnea ja menestystä yhteistyölle!

Susanna kirjoitti...

Onnea hienosta käänteestä!

Henrietta kirjoitti...

Onnea paljon,on varmasti upea tunne kun saa omia töitään myyntiin ja jos sillä vielä eläisi.Upeeta

hoppu design kirjoitti...

Blogissamme on sinulle tunnustus, jos jaksat toteuttaa :)

Mindelii kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Uutena jyväskyläläisenä kävin heti tutustumassa sekä liikkeeseen että tuotteisiisi. Itsekin olen tehnyt paljon kaikenlaista, mitä olen haaveillut myyväni, mutta oikeaa foorumia en ole löytänyt. Onnea yrityksellesi!

Elliliina kirjoitti...

Onnea uudelle liikesuhteelle :) eksyin ekaa kertaa blogiisi, täytyy kurkkia tarkemmin :) kivalle näyttää ;)