25.9.2010

Liian ihanat


Paljon on pienellä aloittelevalla yrittäjällä opittavaa ja ymmärrettävää. Niin kuin nyt sekin, että kaikkia ihania tuotteita ei voi jättää kotiin, vaikka ne onkin itse tehnyt. Jos olisinkin sellainen yrittäjä, joka ostaa itse itseltään kaikki kivat jutut?! ;) Näistäkin tyynyistä tuli niin ihanat, että olo on vähän kuin pitäisi lapsestaan luopua, kun vien nämä maanantaina "maailmalle" myyntiin!
Olisiko nämä kankaissa vienosti hehkuvat kukkaset voineet ikinä, kierrätyskeskuksen pölyisessä nurkassa lojuessaan arvata, että ne vielä päätyvät raikkailta tuoksuviksi, ryhdikkäiksi ja hienostuneiksi koristetyynyiksi!? Minä löysin, pelastin, putsasin ja parsin ne tällaisiksi, ja olen näistä valtavan ylpeä!  Voi kun ne vielä pääsisi hyvään kotiin... :)
Jälleenmyyjänä näille tyynyille toimii Pellavilla, Väinönkadulla Jyväskylässä. Iloinen ja toivottavasti antoisia yhteistyö Sisustuskärpäsen kanssa alkaa ensiviikolla!

7 kommenttia:

kehrä kirjoitti...

Ihanat! En yhtään ihmettele luopumisen tuskaasi... Kiva kun löysin ihanan blogisi. Aivan uskomattomia ideoita. Pitää käydä kurkistelemassa tuotteitasi kaupungissa, itsekin kun asun Jkl:ssä. Onnea yrittäjyyteen!

Atsalea kirjoitti...

Onpa tosi kauniita! Missähän käytössä kankaat ovat alunperin oleet..? Todella kauniit värit, tuollainen vihreään taittuva siniharmaa on yksi mun suosikkivärejä!

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Ihanat! Tiedän täsmälleen miltä sinusta tuntuu. Olen heittäytynyt samanmoiseen pähkäilyyn. Onneks jossain vaiheessa omat jutut alkaa kyllästyttämään kotona, vaikka niistä todella täytyykin tykätä, että kehtaa myyntiin laittaa. Antamisen iloksi se muuttuu sullakin.

Ansku kirjoitti...

Onpa kyllä kauniita! Sopisi meillekin, hmm... :)

Henrietta kirjoitti...

Luopumisen tuska on kamalaa mutta kaikkea ei voi pitää itse ikävää mutta totta.Saat sentäs korvauksen rakkaista "lapsistasi".Sähän voisit mennä sinne liikkeeseen tarkastelemaan mahdollisia adoptiovanhempia ja kysellä vähän taustatietoja heistä,katotaan miten he suhtautuvat:)Oisko hauskaa

Anis kirjoitti...

Kauniita ovat ja kyllä varmasti kirpaisee luopua niistä:/

Mirva kirjoitti...

kyllä onkin ihanat tyynyt!! kauniit värit ja kuviot.