15.9.2010

Kotivinkki:

Terveisiä Lillille Ja Hannelle, jutun teko oli mukavaa puuhaa! Ja lopputuloskin näyttää mielestäni oikein hyvältä! :)

Ps. Kiitos Hoppu Design ja Bombula tunnustuksesta, lehtijutussa paljastuu ainakin seitsemän asiaa minusta. ;)

20 kommenttia:

pami kirjoitti...

Teidän kodista siis juttu!?Täytyypä napata kassiin tuo lehti :)t.innokas blogisi lukija

Retrohullu kirjoitti...

Pitääkin käydä kaupassa ostamassa ;)

Annu kirjoitti...

Heti muistin ja tunnistin!Hyvät kuvat ja kivasti kirjoitettu!

Onneli kirjoitti...

Kivalta vaikuttaa juttu. Ja todella kauniit nimet tyttärillänne!

Sokrutin kirjoitti...

Hyvältä näyttää!!!

Anonymous kirjoitti...

Teillä on kyllä ihana keittiö!! Ja lääniä riittää sisusteluun!! Mukava juttu. Ja hassua oli nähdä teidän kasvot kun olen kuitenkin seurannut blogiasi melkein alusta asti..

Anonymous kirjoitti...

Luin ja katselin jutun kodistanne! Siinä sanottiin, että maalasitte nuo kuvassa näkyvät lamput itse. Kertoisitko vinkin, minkälaisella maalilla tuollaisen lampun voi maalata (muoviset?)?Kiitos avusta!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Nuo keittiön lamput ei ole muovia, vaan jotain ohutta "metallia?". Maalasin ne pienellä superlontelalla, ja öljypohjaisella maalilla. Maalaustyö suoritettiin ulkona voimakkaan käryn takia,ja jostain syystä väri houkutti kaikki pihamaan pienet surisevat pörriäiset paikalle :/ Ainakin pari yksilöä jäi kiinni märkään maaliin, ja jäljet siitä roikkuu nyt meidän pöydän päällä.... ihan kuin vanhan ajan tuvassa kärpäspaperit konsanaan, ;)

Anonymous kirjoitti...

Kiitos, kärpänen :)Täytyypä selvittää, voisiko muovilampun maalata jotenkin fiksusti.

NAKU kirjoitti...

Vau, pitääpä hankkia lehti!Jos viitsit, kurkkaappa blogiini http://bambulablogi.blogspot.com/ Siellä on sinulle pieni viesti.

Anonymous kirjoitti...

Olipa mukava lehtijuttu! Pidempikin tosin olisi voinut olla! Teillä on kaunis koti ja sinulla ihastuttavia ideoita - kiitos myös blogistasi!Riikka

Seija kirjoitti...

Mukavaan blogiin löysin tuon lehtijutun kautta:)))

Viivu kirjoitti...

Ihanaan blogiisi löysin tänään ja innolla jään seuraamaan. Kaunista ja hauskoja oivalluksia!

Anonymous kirjoitti...

Ihana lehtijuttu oli, paras ja mielenkiintoisin. Kuviahan katselisi toki enemmänkin. En ole tainnut sinulle aiemmin kommentoidakaan, mutta kuulun sinun ja siskosi vakilukijoihin. Kiitos kivasta blogista!Johanna

Anonymous kirjoitti...

Hei, tulin tänne lehtijutun innoittamana. Ilahduin kovasti, kun lehdessä esitettiin kivaa ja kaunista kierrätysmateriaaleilla sisustettua kotia. Minua kun on niin alkanut ärsyttää sisustuslehtien ajatusmaailma "kuluta, kuluta, osta, osta, osta uusi vanhan tilalle...". Eli hienoa, kun näytettiin, että kestävämmälläkin tavalla saadaan kaunista. Kiitos!

Anonymous kirjoitti...

Siis nythän mä sekoitan jo blogisuosikkini toisiinsa. Tarkoitin sinun blogiasi, vaikka kirjoitinkin tuossa aiemmin erheellisesti diagnoosi sisustusmaniasta...seko mikä seko. Selittävänä tekijänä ehkä kuume ja raskausviikko 39+4.Johanna

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oi, miten paljon täällä on uusia lukioita! :) Tervetuloa kaikille ja lämmin kiitos myös kaikille kommentoijille! Johannalle voimia raskauden "viimeiseen rutistukseen"! ja Nakulle kiitos tunnustuksesta. Kaikille Kotivinkin kautta tänne löytäneille reipas käden puristus ja iloinen tervetulotoivotus. Ja kaikille "vanhoille" kiitos vankkumattomasta tuestanne. Tämä bloggailu on mahtava harrastus! :)

Heidi kirjoitti...

Pakkohan se oli lehti napata mukaan, kun vinkkasit sitä. Kiva juttu oli ja kierrätyksestä kymmenen pojoa ja papukaijamerkki päälle.

Susanna kirjoitti...

Ai se oli teidän koti! Minä kun selailin tuota Kotivinkkiä, niin heti tajusin, että jostain blogista tämä on tuttu asunto, mutta en tajunnut! On niin erilaiset kohteet valittu kuviin! Sitten kun vielä ehtisi ihan lukeakin artikkelin... jospas tänä iltana nukkumaanmennessä.

Ruusu kirjoitti...

Tosi kiva juttu teidän kodistanne. Harmillista oli, että olisin kaivannut vielä lisää kuvia! :D