28.6.2010

Uusi pöytä ja "sutikukat"

Taas kerran kävi niin, että tuli MELKEIN sellainen mitä suunnittelin! Minun nimittäin piti hommata vilpolaan koukeroinen pieni ruokapöytä tassujaloilla, ja maalata se sitten jollain imelällä karkkivärillä. Nyt kuitenkin kävi niin, että hommasinkin tänne retron lasikuituisen matalan pöydän. No niin..., mutta kun tämä maksoi vain viisi euroa ja sopii tänne oikein hyvin! Se on todella vankka ja huoleton hoitaa, ja tämän voi nostaa vaikka pihallekin. Ja onhan tämä sentään PYÖREÄ! ihan niinkuin pitikin :)
Myös puutarhan piti jo tänä kesänä olla pohjatöiltään valmis, ja ihanien polkujen polveilla vehreiden pensaiden ja kaarevien kivikkojen välistä kohti varjoista takapihaa. Mutta... kaikki viime kesän viritykset on nyt purettu, ja tilalle lataan parhaillaan kantikkaita istutuslaareja mustista tiiliskivistä. Jokaiseen neljään laatikkoon ajattelin istuttaa pallotuijan, ja viimeistellä atriumpihani särmillä laattapoluilla. Kuten arvata saattaa, tämäkin on vielä "vähän?" kesken. Eli edelleen pihani ainoa kukka on tämä "sutikukka", mutta kukkahan se on tämäkin! Ihanaa, rentoa ja kekseliästä kesää teille kaikille! Me pörähdämme isäkärpäsen kanssa tällä viikolla lomalle ja keskitymme taas luoviin lomasuunnitelmien muutoksiin ;)

7 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Siis mistä tuollainen pöytä!?Olisi juuri minulle se unelmien pöytä, ja hintakin oli kohdillaan! :)

Pilvitarha kirjoitti...

Mahtava löytö tuo pöytä ja sopii teidän kotiin paremmin kuin hyvin!Joo ja pihan valmiiksi tuleminen on ihan yhtä mahdoton ajatus kuin se että kodin sisustus olisi joskus "valmis". Suunnitelmia tulee ja menee, kaikkia ei edes ehdi aloittaa kun keksii jotain parempaa :)

Anonymous kirjoitti...

Hauska pöytä, sopii hyvin tuonne.Luin muuten otsikosta ensin että tukisukat! :))Lintu

Mymmeli kirjoitti...

Ihan parhautta on yllärit ja mielenmuutokset! Paras pöytä kunnes mieli muuttuu :)Ja parhaita lomasuunnitelmia!

Katalaiina kirjoitti...

Pöytä on ihana ja ihan nappi, vaikka olisi kirkasvärinen krumeluuripöytäkin sopinut :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kikatuttaa niin tuo "tukisukka"-juttu ;))

Killi kirjoitti...

Tulipa hyvä mieli tätä postausta lukiessa. Meillä on myös pihahommat ihan kesken vaikka kaiken piti olla valmista ennen juhannusta. :D Tsemppiä teille pihatöihin!