6.5.2010

Vilpola

Tästä lähtee vilpolan sisustaminen! Uusi blogilöytöni  black, white and yellow, innosti minut tähän tyyliin, joka nyt valtaa pikkuhiljaa tätä pientä kesähuonetta. Hakusassa olisi vielä ainakin korkeampi pöytä (juuri sellainen, joka on äitini mökillä.... vink. vink. ;) ja lisää kivoja kevysiä tuoleja. Myös kunnon patja olisi ehdoton tuohon lavitsalle, niin voisi sitten ottaa vaikka päikkärit tässä raikkaassa pesässä.
Värit olisi tarkoitus pitää aika neutraaleina, niin voin sitten tekstiileillä vaihdella tunnelmaa aina sesongin mukaan. Huone on jopa niin luxus, että sinne tulee sähkötkin! Eli syksyllä voin viritellä tänne ihania valoja. Muoviset pitsiliinat ei mahtunut pöydälle, mutta teippasin ne ikkunaan. Peilipallossa yhdistyy kaikki tyylikkyyden ja tyylittömyyden elementit, joten se lunasti paikkansa heti katossa! Ja sitten löysin vielä Jyskistä juuri oikean värisiä kertakäyttöastioita, täydellistä! (oikeasti en kyllä kannata pätkääkään kertakäyttöastioita, mutta jos ne ovat tämän värisiä, ja on kesä, voi periaatteista aina vähän tinkiä...)
Ihanaa! Tuntuu kuin kesä olisi alkamassa ja energia palautumassa!

13 kommenttia:

Cat's Meow kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä!!

Lumo kirjoitti...

Itsekin olen miettinyt keltaista tehosteväriksi tekstiileihin uudistettuun työhuoneeseemme, vaikken aiemmin olisi voinut ajatellakaan mitään keltaista sisustukseen. Niin se mieli muuttuu... Nyt pitäisi vielä löytää sopivat kuosit.

Reppana kirjoitti...

Mistäs olet noin kivan puuarkun löytänyt? On kyllä tosi pirtsakka isustus vilpolassa :)

RUMBO kirjoitti...

mä olen jo pidempään seurannut mainitsemaasi blogia. ihanaa että vihdoin on tullut väriä kertisastioihin, noita keltasia vois ostaa tulevia mahtitupareita silmällä pitäen. Meillä oli ristiäiskattauksessa vilpolan värimaailma musta-keltainen-valkoinen ja johan toimi. Blogissa kuvia.teidän vilpolassa kyllä viihtyisi.

Kotoilija kirjoitti...

Kesää kohden keltaisen kuume nousee. Innostuin nytkin kovasti sinun kuvista. Näyttää tosi hyvältä.

Jaana kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain pientä ja mukavaa!Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!- Jaana "Kainuunkadulta"

Kotilo kirjoitti...

Ihastuttavaa ja omaperäistä!

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ihanan näköistä! Mistä tuo reserverat-kyltti on peräisin? Olen graafikkona ihan hulluna kaikenlaisiin kyltteihin ja opasteisiin ja hamstraisin niitä kodin täyteen jos ne eivät olisi vähän kiven alla.

Eryah kirjoitti...

Hei! Mainitsemasi blogi on yksi ehdottomista lemppareistani, kuten kyseessa olevat varitkin :) Varmasti tulee hieno Vilpola!!

nelio kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Aika luksusta tuollaiset vilpolat.

Nina kirjoitti...

Aivan järkyttävän magee! Ja sitten nuo tyynyt!!!Eikös vaan että olet nekin itse tehnyt? Olen kateellinen! Siis keltainen kateudesta :).

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Arkku on joskus haettu Tikkakoskelta, armeijan poistomyymälästä, ja olen maalannut sen valkoiseksi. Reserverat-kyltti taas on erään lopetetun kylpylän/kuntohoitolan poistokirpparilta. Sieltä muuten ostin myös makeen naulakon, joka pitääkin esitellä teille tässä joku päivä, niin räheä se on! :) Isojen tyynyjen kankaat ostin Eurokankaasta, ja ompelin itse. Peilipallo, kalusteet, verhot, matto, valaisimet, pitsiliinat yms, ja tuo väliaikainen "patja?" löytyi omista varastoista. Kyllä, myös minusta tällainen vilpola on aika luksusta, ja kiitänkin samalla mitä nöyrimmin sen meille lahjoittanutta henkilöä! Suuresti kiitän myös Jaanaa, joka on omassa blogissaan antanut sisustuskärpäselle tunnustuksen, se lämmittää mieltäni todella! :) Tietenkin kiitän myös muita kommentoijia ja lukijoita, Te olette blogini keuhkot! :)

bubble kirjoitti...

Ainakin mun silmää miellyttää tämänkaltainen yhdisteleminen! Modernia, vanhaa, mustaa, valkoista, väriä.. Eritoten valkoinen arku aiheuttaa kuolausreaktioita :PTsekkaahan blogini, siellä on sulle tunnustus :)