14.1.2010

Peltihyllyt
Tänään kirmailin kirpparilta toiselle, ja ehdottomasti parhaat löydöt oli taas EkoCenter Raksalla! Siellä myytiin peltisiä hyllylevyjä. Otin kolme, ja jo kotimatkalla harmittelin, että olisi pitänyt ottaa ainakin viisi! Viidestä saisi mahtavan, isokokoisen H-kirjaimen. En kyllä tiedä minne sellainen mahtuisi, eli taitaa olla paras, kun tyytyy näihin kolmeen... Näihin voi koota lasten taideteoksia tai valokuvia. Tai muuten vaan mukavia magneetteja.

12 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Taas mainio idea, ja kestävä!

Minna kirjoitti...

Tosi hyvä idea, kävisi ihan muuallekkin kuin lastenhuoneeseen. Onko huone aina noin siisti? Meillä ei lasten kirmailulta siistiä kohtaa löydy...

au kirjoitti...

Aika loistava idea ja sopii hienosti PS-kaappeihin! Haluaisivatkohan meidänkin PS:t peltihyllykaverit...

Katja kirjoitti...

Upeat!

Heidi kirjoitti...

Sinulla on aivan loistoideoita!!Yhden aiemman ideasi nakitin miehelleni; Ikean verhotangot löysivät tiensä myös meidän kodinhoitohuoneeseen :)Lasten piirustuksia alkaa myös kerääntymään aikamoinen määrä, joten myös tämä vinkki laitetaan korvan taakse!T:Heidi

Possumamma kirjoitti...

Hyvä idea! Idearikasta viikonloppua! :)

RUMBO kirjoitti...

Good Idea! Ja halvat hyllyt ;)

Vekarus kirjoitti...

Ihana idea! Ja niin edullinen!

Laura kirjoitti...

moikkamissä päin maailmaa on tuollainen kirpputori mistä löytyy noin halvalla kaikkee

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:D joo, leikkihuone ei todellakaan ole aina noin siisti! Näkisittepä mitä rajautuu juuri ja juuri kuvan reunojen ulkopuolelle!!Ja LAura: Raksa-kirppari on täällä Jyväskylässä, Seppälässä! Tervetuloa tänne päin!

Anonymous kirjoitti...

upea tuo alin kuva, hyvä idis uudet magneettitaulut

Laura kirjoitti...

täytyypä pyörähtää jos sielläpäin joskus olen, itse asun täällä tampereen lähistöllä niin ei viitsi ihan kirpparikierrokseen sisällyttää :)