1.12.2009

Kaupungin puutarhurit....


...pulittivat tuossa viereisessä puistossa menneen kesän kasvillisuuden matalaksi. Suuren suuri röykkiö hehkuvan punaisia risuja houkutti myös minut sivuleikkureiden kanssa paikalle. Näyttävän kimpun sainkin haalittua tuohon korkeaan vaasiin, ja joulun lähestyessä ripustan vielä oksille palloja! Tuo alempi kuva on mukana vain siksi, että siinä on samaa "draamaa" kuin tuosa ylemmässä kuvassa :) Niin, ja näkyyhän siinä nuo pallot, joita sitten myöhemmin nostelen myös risukon oksille.

4 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Onpa hienoja korallikanukan oksia! Tosi kauniita. Meilläpäinkin on noita pensaita paljon, mutta ne on jo harmi kyllä ehditty leikata. Hauskoja ideoita muutoinkin täällä sinun blogissasi, käyn usein kurkkimassa.

Maija kirjoitti...

Täältä löytyikin todella ihastuttava blogi. Olisin laittanut sinulle viestiä ihan privaatisti mutta en löytänyt osoitetta johon sitä laittaa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Todella kiva saada uusia vierailijoita tänne! Ja tuo korallikanukka oli minulle aivan uusi sana :) Maya, minulle voi lähettää postia osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com

Parolan asema kirjoitti...

Todella mainio väri noissa oksissa, hyvä kun osuit paikalle just nappi aikaan, kuivuvat varmaan komeasti ja pitävät värin. Tuollainen neulasia pudottamaton koristepuu oliskin se paras vaihtoehto!