20.12.2009

Hyvien elokuvien ystävilleMeillä on alkanut kellarikerroksen olkkarissa säpinät. Se kauan odotettu inspiraatio seinien maalamiseen iski vihdoinkin, ja tilasin myös metri tolkulla kangasta seinien ja ovien peitoksi. Kaiken maailman tekniikkaa on hiljalleen alkanut myös ilmestyä huoneeseen, ja nyt elokuvat jo kuuluu sellaisella jytinällä ja tutinalla, että tunnelma on todellakin elämyksellinen!
Sisutustäpinöissäni mallailin tuota vanhaa elokuvajulistetta jo joka seinälle, kunnes eilen muistin varastossa lojuvan suuren ja kömpelön valopöydän! Hieman säätöä ja vääntöä, ja tuo jo lähtöuhan alla ollut vanha työpöytä taipui mahtavaksi seinävalaisimeksi! Juliste oli kuin tehty valopöydän mittojen mukaan. Valo siivilöityy tasaiseksi taustavaloksi vanhan julisteen läpi ja tunnelma huoneessa on kuin 1950-luvun elokuvateatterin aulassa! Kyllä taas sisustuskärpäsen sisimmässä surraa, kun tyytyväisenä katselen tuota luomustani ja suunnittelen seuraavia "asetuksia" tähän uuteen huoneeseen :)

9 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Ooh, tulee varmasti takuu UPEA huone! Et muuta teekään. =)Oma tyylisi on niin valloittava ja saan ahaa elämyksiä...aina vaan vaikka olen tyyliltäni niin eri maasta.

PikkuBertta kirjoitti...

Whauh.Onpas ihana juliste ja koko elokuva huone.Nautinnollisia elokuvahetkiä Jouluunne:)

Helmi kirjoitti...

Mahtava idea!!!

jemma kirjoitti...

Upea!

Anu A kirjoitti...

Tässä vinkki miten saat aiemmin hankkimasta torsostasi kaiken lisäksi käytännöllisen. Kytke vain iPodisi bodyyn! ;)http://www.boingboing.net/2009/01/25/unusualmp3-speaker-thumb-300x450.jpg

Anu A kirjoitti...

Ja älyhieno kotiteatterihuone tulossa teille, täällä ollaan kateellisina! :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:DD Kiitos Anu mahtavasta linkitä, laitetaanpa korvan taakse! Ja hauskaa joulua teille kaikille!

rocKing´sKidi Elisa kirjoitti...

IHANA! Mistä olet valopöydän löytänyt? Olen monesti itse yrittänyt pähkäillä mistä saisin sellaisen. Ja tuo idea vielä miten olet sitä käyttänyt, ihan huippu!!!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kirppariltaha tämäkin on löytynyt. Aikanaan ostin ihan piirtelyä varten, mutta vuosien turhanpäiväisenä lojumisen jälkeen keksin sille uuden, näin hyvän tehtävän! :)