12.11.2009

Nyt kiltisti.
Taas on se aika vuodesta, kun me asiaan perehtymättömät kasvattajat loistamme metodeillamme. Tänään sain puhuttua läpi sellaisen jutun, jonka mukaan tontut tulee kurkkimaan sellaisista ikkunoista, joilla on joulukuusi! (uhkaus). Ja kun menee kiltisti nukkumaan, tontut näkee sen ja saa jouluna lahjoja (kiristys). Ja jos nyt annat äidin ottaa valokuvan rauhassa, niin saat koristella tuon pikkukuusen (lahjonta). Nämä vaan toimii! Näinköhän saan jouluna itse yhtään lahjaa?

8 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihanan näköistä!Ja näinhän se kasvatus menee... ;)

Geranium kirjoitti...

Todella kaunista! Minunkin on tehnyt mieli jo laittaa joulukoristeita esille - valoja ainakin. Ehkä viikonloppuna.Ja kasvatusmetodit ovat tutut ;-)

Susanna kirjoitti...

Ja Vuoden äiti -palkinto on plakkarissa! :-DIhanan näköinen huone, aivan täydellinen.

Pilvitarha kirjoitti...

:D Hahhaa! Ihan hyvät metodit ja pelastaa monelta kohtaukselta ;) Kamalan viihtyisän näköinen huonekin, kelpaa sinne tonttujen kurkkia!

Anonymous kirjoitti...

En sisusta itse yhtään samalla tyylillä kuin sinä mutta tykkään käydä lukemassa blogiasi ja ihailla aivan erilläista tyyliä ja ideoita kuin itselläni. Teillä on persoonallinen, mielenkiintoinen ja kaunis koti!

Anonymous kirjoitti...

Parhaat metodit siis käytössä :)Minäkin tykkään kodistanne, ideoistanne ja kuvistanne kovasti.

Niina kirjoitti...

Ihania joulun tunnelmia. Ja kasvatuksen haasteista: mitä sitten tehdä, kun on jo käyttänyt kaikki kolme keinoa ja poika nauraa ja huutaa: hähhähhää, siitäs sait!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavista kommenteista :) Ja mukavaa kuulla, että muuallakin käytetään näitä ihan samoja keinoja ja konsteja lasten kasvatuksessa ;)