24.5.2009

Mikä on luxusta?Minulle luxusta olisi pyyhepatteri tai pyyhkeenlämmittäjä tai mikä se nyt nimeltään onkaan? Kun joskus on se aika, että pääsemme suunnittelemaan kylppäriremonttia, niin pyyhkeitä kuivaava patteri on toivelistan alkupäässä! Entisessä kodissa oli sattumalta tällainen, ja kun sain pari vuotta kääriytyä suihkun jälkeen lämpimään pyyhkeeseen, se alkoi tuntua välttämättömyydeltä! Se onkin ainoa asia mitä vanhasta kodista kaipaan.
Kokemus tuo viisautta ja vaatimustasoa; nyt en enää luopuisi takasta, autotallista, 180 cm sängystä tai pyykkihuoneesta. Arjen toimivuus ja helppous, ripauksella itsensä hemmottelua on minulle luxusta! En kuitenkaan tahdo led-valoilla varustettua suihkua tai jääpalakonetta! ainakaan vielä ;)
...Ja enne sitä kylppäriremonttia kuivailen pyyhkeet tämän seinään ruuvatun paksun verhotangon päällä. Sekin kelpaa.

4 kommenttia:

Ruusukuja 6 kirjoitti...

Voih, me hankimme pyyhepatterin, mutta se oli väärälainen meidän kylpyhuoneeseen, nyt sitten karut putkenpäät törröttävät seinästä, kun ei ole oikeanlaista patteria saatu hankittua.

Vekarus kirjoitti...

Meillä tulee huvilalle moinen, uskon että on ehdoton lasten vesileikeissä kastuneiden vaatteiden ja kenkien kuivattamiseen, vaikka mies sitä vastustaakin.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tässä asiassa kyllä kannattaa tukkia miehen suu ;)) Patteri on tosiaan kätevä myös lasten kamppeiden kanssa, eikä vain pyyhkeen lämmittäjä!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

...Niin ja Ruusukujalle suosittelen tällaista myös! Saat ne putkenpäätkin piiloon ;)