16.3.2010

Tehdas

Tähän on muotoutumassa minun oma tehdas! Nyt on nimittäin niin, että kaiken maailman ideoita ja ajatuksia tuppaa taas kertymään pääkoppaan sellaisella vauhdilla, että niiden ulospääsyä varten piti ihan perustaa pienimuotoinen tuotantolaitos. Vielä eilen aamulla tässä huoneessa oli minun meikit, rasvat ja rapsuttimet, mutta illalla ne oli saanut väistyä luovuuden tieltä! Nyt sitten askartelen ilman silmiä (=meikittömät silmät) sellaisella hurmoksella, että saapa nähdä, mitä suurta minun tehdas vielä tuottaakaan! ;)

9 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Onpas inspiroivan näköinen tuotantolaitos! :D Tuolta varmasti tulee vaikka mitä mukavaa.

Anis kirjoitti...

Mukavaa, että luovuus saa tilaa ja hyvät puitteet toteutuakseen:)

PikkuBertta kirjoitti...

Jänskälle näyttä.Mielenkiinnolla odottelen luovuuden tuloksia:)

Anonymous kirjoitti...

Kädet täällä syyhyää - ollapa oma ompelu nurkkaus! Täällä raahdataan ompelukonetta aina olohuoneen nurkasta ruokapöydällä ja takaisin, kun jotain tehdään ja sitten jää taas jotain tekemättä ja taas se kaivetaan esiin ja, joskus ommellaan jopa olohuoneen lattialla ;)Mitähän mielenkiintoista sinä siellä puuhailet? Tuosta tokasta kuvasta tuli mieleeni koira - menikö sinne päinkään?Paula

Jaana kirjoitti...

Luovuus on ihanaa hulluutta, ideat vaan pakkaa tulemaan usein kasottain ja taas välillä on ihan tyhjää. Oma tehdashuone tai nurkka on todella hyvä olemassa, mulla kävi säkä kun poika lähti opiskelemaan ulkomaille niin sain toisen ylimääräisen huoneen 3m pitkällä pöydällä, nyt on kaksi huonetta, jossa voin tuunailla kaikenlaista.

Susan kirjoitti...

Wautsi wau! Kyllä olet pistänyt tuulemaan. Toivottavasti meikit ja rasvat ovat löytäneet uuden paikan jostain muulta. Jään odottelemaan tehtailun tuloksien raportointia innolla!

Anonymous kirjoitti...

Ainakin kirjaimet näyttäisi täyttyvän pehmoiksi..? :) Täällä Englannissa muuten eräs rouva perusti oman firman ihan tuota tekemään ja suht tuottelias pisnes ilmeisesti on, sillä on firma jo useamman vuoden pyörinyt ja työntekijöitäkin löytyy useampia :)

Liisa kirjoitti...

Hei, onko toi jalankulkija-tyyny sun omaa tuotantoa? Saako sellaisia ostaa jostain? Tosi makee! Kattelin jo himoiten edellisen postauksen kuvissa...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Liisa, onpa mukavaa, että kysyntää on jo ennen tarjontaa!! :) Tyynyt on tottakai myytävänä, jos kerran ostajia löytyy!! Laitan tässä lähiaikoina tarkempia kuvia ja tuotetietoa, eli olehan linjoilla! :)