10.3.2010

Erilainen päivä

Tänään oli tällä kotiäiskällä kerrankin vähän erilainen päivä. Meillä oli kylässä ihan oikea toimittaja ja ihka aito valokuvaaja tekemässä sisustusjuttua. Monen päivän siivous on nyt takana ja monta "pikkujuttua" saatu loppuun vietyä. Tuskinpa olisi lastenhuoneen ovenkarmit tai teatterin kajarit vieläkään paikallaan, ellei tätä h-hetkeä olisi ollut tulossa. Edes jouluna en ole siivonnut näin tarkasti ja takitkin on eteisessä värijärjestyksessä! Maljakossa on tuoreita kukkia ja rekvisiittaherkut odottaa illan elokuvaa! Olo on nyt rento ja helpottunut. Takana on mielenkiintoinen päivä ja edessä jännittävä syksy, kun odottelemme uusia Kotivinkin numeroita.
(Nämä amatöörikuvat on minun ottamia, eikä mitenkään liity ammattivalokuvaajan otoksiin ;)

20 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Todella hienoa, vinkkaa meille sitten kun tiedät missä numerossa kotinne esiintyy.Todella hauska tuo tooli, jolla sukat jalassa. H-a-u-s-k-a!

S kirjoitti...

Kivoja kuvia!

Suvi / vähän vinoon kirjoitti...

Ihan tuo kulunut puukulho sukkapöydän päällä! Kirpputorilöytö?

Mia kirjoitti...

Jee, huippua!Monen monta kertaa olen blogisi läpi selannut, mutta nyt vasta huomasin, että teillä on liesikupu/-tuuletin, jollaista olemme etsineet. Osaatko sanoa ohjaako kupunne huippuimuria, ja mikäli näin on, minkä merkkinen kupu on kyseessä? Noista kuvistasi saa esitteitä paremman käsityksen muodoista ja koosta, Jyväskylässä kun ei liikkeissä ole esillä kuin moottorillisia liesituulettimia.

piiri pieni pyörii kirjoitti...

Voi, innolla jään lehteä odottelemaan! Teillä on niinihana koti ja mahtavia ideoita!

Anonymous kirjoitti...

Tosi kiva! Teillä on niin omaleimainen ja erikoinen maku ja sisustus.Ai, että tykkään noista kuvista!Kerro, kerro heti, kun lehti ilmestyy :)Paula

Ruusu kirjoitti...

Onnea lehtijutusta! En malta odottaa sen ilmestymistä. Teillä kyllä tosiaan on todella persoonallisesti ja hauskasti sisustettu koti.

mapela kirjoitti...

Ihania kuvia! =) Nyt sitten vain Kotivinkkiä odottelemaan...

Karoliina kirjoitti...

Teidän koti on ihanista ihanin! Käyn joka päivä kurkkimassa, oletko päivittänyt uusia kuvia :) Olen saanut paljon inspiksiä kuvistasi. Aivan mahtavalla tavalla yhdistät vanhaa tavaraa todella tyylikkääseen ja omaleimaiseen sisustukseen. Vinkkaa tosiaan heti, kun lehti ilmestyy.

Parolan asema kirjoitti...

Näin luovaa ja monipuolista kotia katselee enemmän kuin mielellään, vinkkaa ihmeessä vielä kun lehti ilmaantuu niin ei vahingossa jää hankkimatta. Todella hienoa :)

Karhu kirjoitti...

Hei jee, hienoa! :))

Pilvitarha kirjoitti...

Minäkin haluan heti tarkat tiedot kun lehti ilmestyy! Teiltä on saatu varmasti tyylikkäitä kuvia!

Heidi kirjoitti...

Täällä odotellaan myös tarkentavia tietoja. Ja heti näiden jälkeen matkataan kaupan lehtihyllylle. Fanitan ihan kympillä sun ideoita ÜHeidi

Anonymous kirjoitti...

Sinulla on kyllä niin kekseliäitä sisustusratkaisuja, että ei voi kuin ihailla.Alina

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavista kommenteista. Näitä on aina niin kiva lukea! Mialle: meidän liesari on Gigantista ja meillä EI ole huippuimuria. Eli tämä on varmaan juuri sellainen malli jota et etsi... harmi, mutta toivottavasti jostain löydät vastaavan mallisen "oikealla" koneistolla! :)

Anonymous kirjoitti...

Teillä on ihana koti, oli kiva nähdä kerrala kuvia eri huoneista. :)T. Minna

bubble kirjoitti...

Hihitin noille sivupöydän villasukille :) Samanlaiset löytyy jalasta multakin juuri nyt.Kivoja kuvia muutenkin!

santsukka kirjoitti...

Moikka! Tosi kiva tää sun blogi, ihanaa kun olet niin luova ja kekseliäs. Oon ihan kyllästynyt kun monesti blogeissa on romanttista sisustustyyliä (ainakin ne mitä mä olen löytänyt) ja muutenkin jotenkin kaavamaista, mahtavaa että joku uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä ja luottaa omaan näkemykseensä! =) Odotan innolla kans tuota lehteä. Kerrotko, mistä sä itse saat inspiksen? Ja mitä lehtiä sä itse luet? Mäkin rupesin uskaltautumaan vähän käyttämään värejä (mustaa ;)) kun luin sun blogia. oon aina ollut innostunut tuunaamaan kaikennäköstä (inhoan sitä sanaa) mutta nyt se innostus iski jälleen (liekö tää toka raskaus vaikuttaa myös kun on kauhee intopuuska).Semmoista! Terkkuja Keski-Suomeen! t. ex-viitasaarelainen

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi kiitos Kinnunens!! Tässä sinun kommentissa kiteytyy kaikki se, miksi pidän tätä blogia :) Hyvä, että olet saanut täältä "rohkeutta" ja ideoita, se on paras palaute mitä voin saada. Minä luen aika paljon lehtiä ja kirjoja (tai oikeastaan katselen kuvia) ja kiertelen myös muiden blogeissa. Useinhan hyvät ideat on monien yhteensattumien summia; kuvamuisto sieltä, löytö tuolta ja sattumalta jäänyt tavara täältä... Silmät auki ja mieli avoimena kun kulkee, voi oivaltaa vaikka mitä ;))Ihanaa odotusta ja lämmintä kevättä sinulle!

Jutta kirjoitti...

Teillä on kaikkia aivan ihania yksityiskohtia, niinkuin nuo villasukat ja lääkekaapit ja linnut ja tuo ruokalista (?) :) Kerro siten, kun lehti ilmestyy!