19.3.2012

SeepraseinäÄitini muutti tähän valoisaan ja valkoiseen kotiin kaksi vuotta sitten. Siitä asti olemme aktiivisesti jutelleet, että ainakin tuo yksi seinä pitäisi maalata! Tässä eräänä sunnuntaina alkoi kahvikuppikeskustelu taas luisua tutuille radoille;

"Ois se kyllä kiva kun tuohon sais maalattua jotain?"
"Maalataanko heti?"
"Ai tänään!?"
"Ei kun ihan heti!"

Kolme tuntia, ja suunnitelma oli valmis, maali haettu ja raidat paikallaan! Koko asunto sai kummasti ryhtiä ja särmää. Marjapuuron punaiset verhot ja matto, sekä Mariateresia-lamppu ovat oiva pari mustavalkoiselle seinälle. Ruokapöytä ja sen mustat tuolit nousivat aivan toiselle tasolle uuden seinän vieressä. Myös vanha peilipöytä tuntui syttyvän uuteen loistoon maalustyömme nähtyään!

 

Raidoista vauhkoontuneena me äidin kanssa kaivettiin kaapista vielä vasara, ja paukuteltiin tauluja uusille paikoille. Yleisilme muuttui aika huimasti. Harmi vaan, että mitään ennen-kuvia ei ehditty ottaa... se on näiden extempore-projektien ainut huono puoli.

9 kommenttia:

tiinakaisa kirjoitti...

Hyvä on lopputulos! Hei, mistähän tuo tv-taso mahtaa olla? Etsitään just kuumeisesti sopivaa meille, kun entinen liian leveä.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Se on Kodin Ykkösiltä. Äiti osti sen silloin kaksi vuotta sitten, kun muutti. Tuohon sarjaan oli (ainakin silloin) paljon erikokoisia osia. :)

nuokku kirjoitti...

Seinästä tuli todella upea. Ihanan raikas.

sussu kirjoitti...

Vautsi, hieno!(: Täälläkin yksi raitoihin hurahtanut, meillä tismalleen samanlaiset raidat löytyy olkkarista, tosin vain pystysuunnassa.(:

tiinakaisa kirjoitti...

Ok, kiitos tiedosta!

Mape kirjoitti...

Upea seinä! =) Raidat antavat todella kivasti ryhtiä koko huoneelle.

Tämä on vähän OT mutta mistä on tuo ihana mustavalkoraidallinen laukku? <3

Kotikerroksen S kirjoitti...

Hauska extempore veto, ja lopputulos on kiva!

Maire kirjoitti...

Hiano on!

Johanna kirjoitti...

Tosi kivan näköinen, meenasin kuvan nähtyäni jo laittaa kommenttia, että mistä noin upea tapetti?=)