16.3.2012

100% kierrätetty messuosastoRakennus ja Talotekniikka messut alkoi Jyväskylässä tänään. Illalla suuntaa kutsuvierasiltaan. Passipaikkani on EkoRaksan messuosastolla, jossa yhteistyökumppaneina ovat myös Mustankorkean jäteasema ja Japa, kestävän kehityksen yhdistys. Yhteinen messuosasto on sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista tehty ja Sisustuskärpäsen käsialaa.

 

EkoRaksa on rakennustarvikkiden kierrätyskeskus. Sieltä olen minäkin tehnyt monta mahtavaa löytöä. Valikoimiin kuuluu mm. altaat, hanat, kaapistot, ikkunat, ovet ja monenlainen puutavara. EkoRaksa ottaa vastaan ja myy kotitalouksien kierrätyskelpoiset rakennusjätteet. Raksalta voi löytää ihan mitä vain!

 

Messuosaston teemana on tänä vuonna kekseliäs ja trendikäs lastenhuone. Lähtöideana oli, että lapsi nukkuu saman kotipuun suojissa vauvasta teini-ikään. Ensin kotipuun oksalla keinuu kehto. Leikki-ikäisen huoneessa samaisessa oksassa roikkuu teltta. Teltassa voi olla piilossa joko lelut, tai rauhaa kaipaava pikku-intiaani!? Ammesängyssä seilataan untenmaille. Teini-ikäisen huoneessa on kottikärrynrenkaista valmistettu laverisänky.Muhkea loikoilutyyny on samalla "patjapiilo" yökaverin petikamppeille. Punaiset kotipuun omenat ovat aina makeimpia, ja niiden sisälle voi piilottaa aarteita.

 

Osaston tavarat huutokaupataan messujen aikana. Ammesängyn hinta taitaa tällä hetkellä olla 65€. Myös tänne blogiin voi jättää tarjouksia. Yritän olla paikalla tällä messuosastolla myös launataina ja sunnuntaina. Olisi aivan mahtavaa, jos näkisin vaikka teitä blogin lukijoita siellä! Moikkailkaa kun tavataan! :)

 

14 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Näyttää upealta!!! Huippu ideoita!

laura kirjoitti...

ihan sairaan hieno,vitsi mistä sä kaivat noi sun ideat!! huippu!!

Pirjo kirjoitti...

Ei voi muuta ku ihailla !! Paras !

Sanna kirjoitti...

Tuo teltta on todella hieno! Jos ei sitä onnistu huutamaan, laitathan ohjeet jossain välissä blogiisi...pliis? :)

Paula kirjoitti...

Hei, juuri koriuduin raksamessuilta pikaisen kierroksen jälkeen. Mietinkin, olisiko sinun käsialaasi, jatäältähän se vastaus löytyi! Hienoja!

Peurankello kirjoitti...

Ihan mahtavalta näyttää! Oivallisia ideoita ja yhdyn edelliseen telttaohjeen kyselijään ;)

Myyrä kirjoitti...

aivan huippu!! tollaseen ammeeseenhan vois lykätä myös pallomeripalloja? Harmi kun nyt ei oo jyväskylään tuloa.

Joska kirjoitti...

Upea! Sinä se sitten osaat luoda tyhjästä hienoja kokonaisuuksia. :)

Anonymous kirjoitti...

Ammesängyn hinta on tällä hetkellä 85€, Teltta 15€ ja laverisänky 180€. Kiitos kaikill enäistä ihanan kannustavista kommenteista! :)

Elina kirjoitti...

GREAT!

Sokrutin kirjoitti...

Hienoa!

Minttu kirjoitti...

Heips! Ovatko nuo punaraidalliset tyynyt myynnissä? Harmi, kun myöhästyin huutokaupasta!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Minttu! Kaikki on nyt jo myyty... :( Mutta olehan tarkkana,jos vaikka vastaavia tulisi täälläkin blogissa vielä vastaan! :)

Johanna kirjoitti...

Näyttää hienolta! Hyvä stailaus & ideat :))