21.3.2012

Ostetaan:OHO! Tekevälle sattuu ja lapsille sitä vasta sattuukin... Astiasto on kokenut viimeaikoina mm. tällaisia tappioita. Nämä kaikki on Iittalan ja Arabian poistuneita malleja, eikä niitä saa enää kaupasta. Eli, ostan täydennystä seuraaviin sarjoihin:

Arabia Teema, harmaa (se vanha!) ruokalautanen halk. 26 cm

Arabian Ego, kulho halk. 17cm

Iittala Origo, petrooli muki

Jos sattuu olemaan yksittäisiä, tai vaikka isompikin sarja, niin laita viestiä vaikka suoraan sähköpostiin. Maksan ihan asiallisen hinnan, kunnosta tietenkin riippuen.

12 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Itselläni ei ole mitään tarjota, mutta mieleeni tuli, josko Outlet myymälöistä löytyisi. Anopillekin löytyi vastikään Iittalan PrimaVeraa outletista vaikka juuri sen värin tuotanto oli lopetettu. :)

minttu kirjoitti...

Hei,
minulla taitaa olla noita origo-mukeja kaapissa pölyttymässä. Muistelisin että on juuri tuo väri. Mukeja on neljä ja ovat olleet tosi vähällä käytöllä. Olisitko mahdollisesti kiinnostunut koko neljän satsista? tarkista vielä tilanteen(värin) kun pääsen kotiin :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä kiinostaa kaikki neljä! :) Tarkistelehan tilanne, ja palaa asiaan!

minttu kirjoitti...

Laitoin sulle just meiliä!

Anonymous kirjoitti...

:)) Origo täydennetty! Vielä kaipaan Ego-kulhoja ja ainakin paria harmaata lautasta!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Edellisen kommentin kirjoitti tietenkin itse kärpänen! :)

nuokku kirjoitti...

On kurjaa kun tuolla käyttötavaralla on tapana ennemmin tai myöhemmin rikkoutua. Vielä kurjempaa on kun tuotteiden elinkaari valmistuksessa on suhteellisen lyhyt. Koot ja värit vaihtuvat yllättävänkin nopeasti. Kaikista kurjinta on oma tyhmyys. Se hetki kun tajuaa haluavansa jotain tiettyä sarjaa ja sitten sen tuotanto onkin lopetettu jo ajat sitten. Itse himoitsin kahviastiastoa Egosta. Valitettavasti vain se kaikista isoin lautanen, "kakkulautanen", on poistettu tuotannosta.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Niinpä... Eripari kupposethan olisi nyt hyvin muodikkaat, mutta ihan käytännönsyistä haluaisin kyllä pitää käyttöastiat yhdenmukaisina!

tintti kirjoitti...

hei. eiks Arabian sivuilla oo joku semmonen kirpputori arabian jutuille. Kannattaisko laittaa varmaan laittaa sinnekin noista...

http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/fi/tietoa_arabiasta_keraily_kirpputori

Kati Keronen kirjoitti...

Onko sinulla vielä tarvetta Ego-astioille? Minulla olisi täälä kaipaamasi kulhon lisäksi isompi vastaava, laakea suorakaiteenmuotoinen tarjoiluastia, 4kpl syviä lautasia, 3kpl matalia lautasia, 2 kpl isoja tarjoilulautasia 11 kpl kahvikuppeja lautasineen ja maitokaadin. Jos kiinnostaa, laitan kuvia + kokotiedot vaikka spostilla. Ovat tosi hyväkuntoisia.

Anna Väänänen kirjoitti...

huh hah hei, samalla asialla nimimerkillä epätoivoinen kyselee, onkohan Kati Kerosella vielä nuo egon matalat lautaset (ruokalautasia, otaksun?) Pahoittelen sisustuskärpänen, että nyt näin sinun blogissasi huutelen, mutta olen ihan mahdottoman edessä, kun koitan noita lautasia löytää, ja jokainen mahdollisuus on käytettävä...

emmi kirjoitti...

Minuakin voisi kiinnostaa nuo egon astiat mikäli on vielä vapaana?