13.1.2012

Melkein tyhjä paperiProjekti 1/ 2012 etenee. Katto ja seinät on vedetty kauttaaltaan kalkkimaalilla ja lattiassa on Betolux. Nyt tila on kuin puhdas paperi. Kiehtovalla tavalla mieleen tulee jokin ahdistava kauhuleffa? Lopputulos on oleva kuitenkin jotain aivan muuta!

 

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Olen kateellinen tuosta keinutuolista :)

Saara kirjoitti...

mä en malta odottaa...

Ulrikah kirjoitti...

Innolla odotan, millainen huoneesta tulee!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Täällä malttamattomana odotellaan mitä tuleman pitää :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

:) Myös mua jännittää millainen tästä tulee! Tyylini kun on välillä vähän sellainen että touhutaan ja tehdään ja sitten vasta katsotaan millainen tuli! ;)
Naapuri kyseli tuosta kalkkimaalista Facebookin puolella, eli laitan myös saman vastauksen tänne!

:) Kalkkimaali on erityisen hengittävää maalia, sellaita, josta jää "kalkkia?" käteen kun sitä pyyhkii. Jos mustan paidanhiha osuu seinään, tulee siitä valkoinen! Tavallisesti kalkkimaalia käytetään esim. navetoissa, sillä siinä ei elä bakteerit eikä kosteus. Siksi se sopii hyvin myös maanalaisiin kellareihin ja tiloihin, joissa ulkoapäin tuleva kosteus vaanii erityisen paljon. Älä siis vedä tätä teidän olkkarin seinään! ;D Lattiassa ei kuulemma olekaan betoluxia (mieheni huomio kun tuli töistä kotiin...) Siinä on epoksimaali! Molemmat näistä on myös erikoismaaleja tällaisille maanvaraisille "erikoislattioille".