12.1.2012

Merkilliset lastenvaatteetKymmenen vuotta olen ostanut lastenvaatteet pääosin kirpparilta (apua, olen ollut kymmenen vuotta äiti! oikeasti olen kyllä vielä ihan nuori ;)). Parhaat löydöt on ollut ajattomia ja ryhdikkäitä merkkivaatteita, jotka kestävät hyvin kierrätystä; Marimekko (kestävimmät trikoopuserot), Ticket to Heaven (parhaat ulkoasut) tai Reima (toimivimmat väliasut). Kolmen tytön kanssa kierrätystä kyllä tapahtuu kätevästi myös ihan perheen sisällä!

 

Nyt viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin kiireen takia lipsahtanut vahvasti henkkamaukka-linjalle. Maailman kätevintä kun samasta kaupasta saa kerralla toisiinsa sopivat niput paitoja ja housuja kaikille! Laatu on pääosin huonoa, mutta mallisto on kätevä ja hinta sopiva.

 

Ulkovaatteisiin olen valmis satsaamaan vähän enemmän rahaa ja ne ostan mieluiten uutena. Polarn O. Pyret.illä oli hyvät alennusmyynnit ja reilulla satasella irtosi merkilliset keväthaalarit kahdelle pienimmälle. Merkillistä näissä on se, että ovat kuulemma kokonaan vedenpitäviä ja kurahousuja ei tarvita ollenkaan! Aika kätevää ja laadukasta!?

 

4 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Jep. Ei tarvita kurahousuja periaatteessa, mutta jos haluat säilyttää kankaan suht koht siistin näköisenä, suosittelen niitä silti. Kura irtoaa kankaista tosi huonosti :-(.

unikuu kirjoitti...

meilläkin pidetään yhtään vaaleampien haalareiden päällä kurikset. huoh,mun pitäisi myös mennä popin merkillisiä ostamaan nuorimmalle.. ticketit on meille liian leveitä säkkejä haalareina mutta plainrainit ja rubberrainit löytyy molemmilta.

Mette kirjoitti...

Siis Henkan lastenvaatteethan on ihan älyttömän hyvälaatuisia hintaansa nähden - ainakin nää alle viisvuotiaiden, joita itse olen joutunut tähän asti hommaamaan. Kierrätetty on lapselta toiselle ja välissä lainattu kavereillekin, ja yhä ovat samassa kunnossa kuin esikoisella. Tosin on siellä suttakin seassa, yöppärit ei pysy kuosissaan jne.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Meilläkin on ollut Henkan sydäntasku-sammareita useammassa koossa ja värissä ja ne on kyllä kestänyt tosi hyvin! Mutta trikoopaidoista venyy helmat ja haalistuu värit, sukkahousut on minusta aivan kamalia putkia... Unohdin mainita tuossa postauksessa että Lindexillä on minusta aika hyvä lastenvaatevalikoima! Jyväskylässä paras "lasten Lindex" oli Palokankeskuksessa, mutta remontin jälkeen olen käynyt siellä vain kerran ja lastenvaatteita oli supistettu rajusti... :(